Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Sivut

Kommentit (23)

Kun tässä on näin aikaisia kuivaksi oppineita, niin kerronpa omat lapseni myös ettei joku luule omaansa ainoaksi myöhäisoppineeksi.Eka: päiväkuiva n. 2v 4kk, yökuiva 5v 9kk (tarvitsi pissahälytintä)

Toka: päiväkuiva n. 2v 5kk, yökuiva 3 1/2 v

Kolmas: yökuiva n. 2v 4kk, päiväkuiva 2v 6 kkJa näiden aikojen jälkeen sattunut vahinkoja satunnaisesti nuorimmalla nyt 4v vieläkin joskus, mutta vaippoja ei ole enää tuon jälkeen käytetty.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jätti omatoimisesti vaipan pois 2v3kk ikäisenä. Oli yökuiva jo alle 2v, mutta pidimme vaippaa öisin tuohon 2v3kk ikään asti. Vahinkoja ei ole sänkyyn tullut. Omaa todella suuren rakon, pystyy olemaan halutessaan vaikka aamusta iltapäivään pissimättä.. näin siis ollessaan tarhassa kun ei suostunut menemään potalle :( Sit tulikin puoli potallista pissiä kotona. Onneksi ei ottanut tavaksi ja jäikin kotihoitoon pian kun pikkusisko syntyi.Päiväkuiva alkoi olemaan n. 2,5-vuotiaana.

Tarhan aloitus 2,7-vuotiaana toi selvästi takapakkia tuohon touhuun,

Yövaipan käyttö lopetettiin 3,4-vuotiaana. Ois kai sen aiemminkin voinut,mut en oikein tajunnut tuota asiaa. Laitoin vain rutiinin omaisesti vaipan iltaisin ja jos oli aamulla kuiva laitoin illalla saman vaipan takaisin.En pitänyt mitään kiirettä tuon kuivaksi oppimisen kanssa. Aika omaan tahtiinsa sai asian oppia.

Nyt 4-vuotiaana ei pisuvahinkoja enään ole tullut yhtään.

2v5kk ja kappas, ei tarvinnutkaan niitä enää. Yövaippa jäi parin kuukauden sisällä myös. Kakkaus pelotti niin paljon että vaati saada kakata vaippaan n.2v9kk asti. Sit vaan aina laitettiin vaippa... Heh.Pojulta loppuivat vaipat myös 2v5kk ja päätettiin ettei osteta lisää joten se oli sitten kertalaakista päivä- ja yökuiva. Pari vahinkoa sattui mutta nyt ei enää kuukausiin ole edes lirahtanut ja on 2v11kk.

meillä poika 2 v 3 kk, vaippa jätettii heti pois myös öiksi, eikä ole kastellut sänkyä kertaakaan. päivällä on joskus pissa lirahtanu leikkiessä housuun, mutta yleensä menee ite potalle.

1 .(tyttö) oppi päiväkuivaksi 1v8kk, yökuiva 1v10kk.

2. (tyttö) oppi päivä/yökuivaksi 1v10kk

3.(poika) oppi päiväkuivaksi 2v1kk ja yökuivaksi 2v5kk.

Eli ollaan saatu omasta mielestä aika aikaisin kuiviksi. Mutta selkeästi meillä tytöt olleet kypsempiä jättämään vaipan pois kuin poikamme. Mutta kaikkihan oppi asioita omaan tahtiin...

kun vahinkoja on tullut kuitenkin vielä ajoittain.

Tyttö.Pienempi 1.5v tuntuu kovasti haluavan pissata pottaan tai pusikkoon (poika) ja luulen, että vois oppia päiväkuivaksi kesän aikana jo.

esikoistyttö 2v11kk ja kerralla jäi sekä päivä että yövaippa.kuopuspoika vasta totuttelee pottaan,saa nähdä meneekö yhtä kauan...äityliini ja lapset 5,8v ja 1,4v

Sitä ennen oli jonkin aikaa " sisäkuiva" , mutta vasta ilmojen lämmetessä uskalsin jättä vaipan ulkona pois. Yöllä pissaa edelleen vaipan täyteen, vaikka ikää on jo 3 v 10 kk.

esikoinen päiväkuiva 1v9kk, yökuivitettiin vasta vuoden päästä tästä eli 2v9kk

kuopus omatoimisesti päiväkuiva 1v9kk ja yökuiva 1v11kk.

Kerran tuli vahinko. Vaipat jätettiin kerrasta pois, yövaippa tuolloin kuukauden päästä kun ei tullut yölläkään pissaa enää vaippaan vaan heräs ite pissalle.

Aina on ite huolehtinu pissalle menonsa, ei ole tarvinnu muistutella.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat