Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tilanne nyt se, että työt alkaa pian ja lapsi vietävä hoitoon (2v) Nukkuminen ollut iso ongelma alusta saakka. Lapsi vähäuninen ja nukkuu vieläkin yöt levottomasti. Kahden vuoden aikana kokeiltu kaikki keinot, mutta kun nukkuminen ei huvita niin ei huvita.Mulla menee nyt varmaan työpäivät miettiessä miten hoitaja pärjää tuon lapsen kanssa. Kotona päiväunille ei halua millään, vaikka on silmin nähden väsynyt. Huutaa kuin leijona niin kauan sängyssään että haetaan pois (huutaa vaikka tunnin nukahtamatta) Mikäli päikkärit jää kokonaan välistä on tiedossa yö helvetistä yliväsymyksen vuoksi. Huoh, mitä ihmettä mä teen. Töihin on pakko mennä, mutta tuo nukkumisongelma saa minutkin viettämään unettomia öitä....

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lohduttavista sanoista. Tuota minäkin toivon, mutta murehdin jo nyt mielessäni tuota ongelmaa. Lapsi nukkuu mummulassa aina kuin enkeli, mutta täällä kotona kiukuttelee ja taistelee unta vastaan. Ei auta kuin toivoa, että menisi kiltisti muiden mukana nukkumaan.

Jätä se päiväkodin henkilökunnan murheeksi :) Eipä taida olla lasta, joka ei olisi päiväkodissa nukkunut, kun tarpeeksi väsyy. Siellä ne päivät on hektisempiä kuin kotona ja nukahtaminenkin helpompaa. Toisten lasten esimerkki on myös hyvä. eiköhän se sinunkin tenavasi nuku.

lapset käyttäytyy hoidossa paremmin/helpommin kuin kotona, joten älä huolehdi etukäteen, ehkä unet sujuvat hoidossa jopa paremmin kuin kotona.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat