Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meidän tokaluokkalaisella on " twisti" ja nyt ei ainakaan tämä äiti muista, että mitenkä ne hypyt taas menivat. Muistaakseni kymmeneen asti oli jonkunlainen systeemi,,,Voisiko joku auttaa? Mahtaisiko netistä löytyä ohjeita tällaisiin pelihin?Tämän siitä sitten saa kun hankkii lapset vanhana ;)

Kommentit (3)

Ensimmäisen hypyn muistan, piti hypätä yli ja samalla saada se naru molempien jalkojen mukaan.. Ymmärtääköhän tästä. Toinen naru vain siis. Toinen piti jättää. Muuta en nyt sitten muistakaan, toivottavasti jostain löytyy ohjeet ;)

päälle- päälle- pois

sivulle- sivulle- pois

päälle- sivulle- pois

sivulle- päälle- pois

rusetti (toinen jalka narun päälle toinen alle, sama toiselle narulle toisin päin)- pois

salama (molemmat narut jalkojen väliin ja vaihdettiin jalkojen paikkaa, narut jää salama-kuvioon)- pois

keskelle- pois

yli

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vapaa-aika & perhe / Lapset & kasvatus / Twistausohjeet

30.5.2007

Twistausohjeet

Taas twistataan, eli kuminauhahyppely on jälleen IN.Kierros aloitetaan naru nilkkojen korkeudella. Vuorossa oleva hyppijä tekee hyppysarjaa, kunnes tulee ”stiplu” eli pomppu menee pieleen. Vuoro siirtyy seuraavalle. Kun oma vuoro tulee uudelleen, hyppysarjaa jatketaan siitä, mihin edellisellä kerralla jäätiin.Nilkkojen jälkeen naru nostetaan polvien korkeudelle, sitten pepun alle, vyötärölle – ja jos rahkeet riittävät, miksi ei ylemmäksikin.1. Tee tasajalkahyppy narujen väliin ja siitä toiselle puolelle.2. Hyppää niin, että jalat asettuvat ensin ensimmäisen narun molemmin puolin ja sitten toisen narun molemmin puolin.3. Koukkaa hypätessäsi jalan mukaan sinua lähempänä oleva naru, ja hyppää jalat kauempana olevan narun molemmin puolin.4. Nyt on hypättävä korkealle! Vapauta venytetty naru ja hyppää sen päälle.5. Hyppää takaperin toisen narun päälle.6. Kiepsauta itsesi ilmassa ­ympäri ja laskeudu toisen narun päälle.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat