Vierailija

Osaisiko joku täällä kertoa mistä voisin saada henkistä apua ja tukea?

Leikkausjonossa kestää n. 2-3 viikkoa.

Ystävät toki ovat tukea mutta haluaisin myös tietoa ja keskustella jonkun / joidenkin saman kokeneiden kanssa.

Sivut

Kommentit (45)

yhtä kirjaa.. Lance armstrongin kirjoittama kirja " ei ainoastaan pyöräilystä" se kertoo tämän (syövän jälkeen) 4 (vai onko se 5-kertaisen ranskan ympäriajon voittajan tarinan)..

Se on yksi syöpätarina, aivan mieletön omasta mielestäni. Eräs ystäväni äiti luki kirjan suosituksestani ja sanoi myöhemmin sen auttaneen häntä käsittelemään omaa rintasyöpäänsä..

Voimia sinulle!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tiedän tutuista kaksi joilla oli syöpä. Ei ollut rinnoissa vaan suolistossa yms. Ja heille ei paljoakaan ennustettu elinaikaa. Varauduttiin jo pahimpaan. MUTTA kumpikin heistä on edelleenkin elossa ja syöpä voitettiin :) Todellakin ihmeitäkin tapahtuu!!!! Ja eihän sinunkaan tilanteesi välttämättä ole kovin paha? Nyt on kuitenkin pääasia että sinä olet päässyt jo noin pitkälle. Ihmisten pitäisi herkemmin mennä lääkäriin jos joku patti yms. vaivaa mieltä. Silloin täydellinen parantuminenkin on todennäköisempää. En kyllä voi edes kuvitella että miltä sinusta nyt tuntuu mutta toivotan sinulle ja lapsillesi kaikkea hyvää tulevaisuuteen!

Jos pitkään niin pelkäänpä että levinnyt muuallekkin,näin kävi meidän tuttavalla..en siis ennusta mitään..nää on niin kauheita asioita!!ihan itketti sinun tarinasi!elämä on liian julmaa!!!!!!!!kolme pientä lasta tältä äidiltä jäi..yks asia jota aina olen ihmetellyt,.anoppini on helluntailainen,.kertoo niitä juttuja ku joku sairastuu vakavasti-no nämä sit rukoilee sairaan puolesta,.USKO vaan niin ovat parantuneet ,.monenlaisista syövistä!

voimia elämääsi!!!!!!!!!!

Siskollani epäiltiin sarkoomaa. Elin hänen kanssaan osan noista tuskan ajoista. Loppujen lopuksi kyseessä olikin harvinainen hyvälaatuinen kasvain.Mutta asiaan: minua läheisenä auttoi suunnattomasti erään syöpäpotilaan (nuori lääketieteen opiskelija) blogi, jossa hän tilitti aikaansa: odotusta, diagnoosia, hoitoennusteita jne.Hänellä taisi olla aivosyöpä. Yritän etsiä hänen bloginsa sinulle.

Joka kolmas meistä sairastaa syövän jossakin elämänvaiheessa. Syöpä ei ole kuolemantuomio. Mutta apua tarvitset. Minäkin kehottaisin ottamaan yhteyttä syöpäyhdistykseen. Sieltä kuulemma saa erittäin kelvollista vertaistukea.Voimia, haleja!

ja maksassa.Monet asiasta mitään tietämättömät kirjoittavat, että " Kyllä selviät." TOsiasia on, että rintasyöpään voi myös kuolla.

ei ollut saatu varmuutta pahanlaatuisesta, joten leikattiin osapoisto.

Sit se tutkitiin ja löytyi esiastetta, joten päätettiin poistaa rinta ja tehdö uusi tilalle.

Toinen sairaalan tutki poiston ja siellä oli myös varsinaista syöpää.' JOten kokopoisto ja sit sytot ja säteet ja nyt on tehty aika vasta uusi rinta.Ja vielä on antiestrogeenihoito ehkä neljä vuotta.


fakta on myös että syöpään sairastuneista enemmistö nykyään selviä.Pyydä ap. esirukousta (vaikka kotisatama. net (sielunhoito ja rukous) ei siitä ainakaan haittaa ole. Rukous on auttanut monia.

Sen jälkeen helpottaa. Ja ajattele jo heti tänään niin, että siinä kuulut siihen joukkoon, joka selviää. Näin minä jaksoin kuultuani syöpädiagnoosin (ei rintasyöpä) ja niin vain elämä voitti. Siitä on nyt reilu 20 vuotta aikaa.

Syöpäyhdistys ylläpitää ilmaista neuvontapuhelinta:Syöpäyhteys ¿ Cancerkontakt, 0800-19414ma kello 10¿12 ja 16¿18, ti-pe 10¿12Faksi (09) 260 9210,sähköposti: neuvonta@cancer. fiKatso lisää www-sivuiltawww. cancer. fi

Sain äsken kopion lähetteestä Naistenklinikalle. Lähden googlettamaan kaikki diagnoosin termit, joita en ymmärrä. Ymmärtääkseni on levinnyt imusolmukkeisiin.Kiitos Teillle lämpimistä ajatuksista!ap

Mun äidillä todettiin rintasyöpä viime syksynä. Se leikattiin kiireellisenä, eli jos mitään kannustavaa osaan sanoa, niin jos jonossa sua noinkin kauan uskalletaan pitää, niin tilanteesi on varmaan aika hyvä :)

Rintasyöpä on yksi ' kilteimmistä' syövistä ja Suomessa sen hoito on ensiluokkaista.

Rintasyöpä on niin yleinen, että on jo aika harvinaista, jos siltä välttyy. Tämän yleisyyden takia sen hoidotkin on tosi hyviä :)

Yritä pysyä toimintakykyisenä, käy kävelyillä ja ystävien luona. Hyvä fyysinen kunto auttaa hoitojen läpi.

Voimia sinulle!

Löysin sen aikanani, kun surffailin kaikilla syöpäaiheisilla sivuilla.

Mutta muista, että täälläkin moni välittää sinusta. Jospa voisimmekin auttaa sinua. Missä asut? (Ei tietenkään ole pakko vastata!)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat