Vierailija

Tänään olisi tarkoitus syödä punakampelafileitä (lapset) ja kampelafileitä tilli-katkaraputäytteellä (aikuiset) keitettyjen perunoiden kanssa, mutta en tiedä, tekisinkö vaan jonkun kermaviilikastikkeen vai yritänkö värkätä paremman kastikkeen kermasta. Ehdotuksia?

Kommentit (5)

Inhoan keitettyjä perunoita (miksiköhän sitten laitan niitä, en tiedä), joten niiden kanssa pitää olla tarpeeksi kastiketta, ettei jää kurkkuun kiinni. Jääkaapissa ois 2,5 dl " kevyttä mutta paksua" ruokakermaa tai sitten sitä kermaviiliä. Olen niin huono tekemään noita kastikkeita, kun mies tekee ne yleensä. Tänään mies tulee sen verran myöhemmin kotiin, että mun pitäisi selvitä hommasta itse. Miten kermaa keitetään kasaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat