Vierailija

Onkohan kukaan pitänyt puolivuotiasta muksua Brion Pony -rattaissa? Miten mahtaa toimia??? Puolivuotiaasta eteepäinhän niissä on suositusikä, mutta tuntuu jotenkin aika pystyltä selkänoja. Kätevät rattaat vaan, ja menisivät pitkään.

Kommentit (12)

Ponyissa ei ole 5-pistevaljaita vaan lannevyö, ja lapsi tipahtaa helposti niistä jos kurkottelee pidemmälle (kokemusta on).

Ponyt ovat kovin suojattomat, kuomun kera hieman paremmat, mutta silti.

Ei, en laittaisi omaa lastani niihin alle 10 kk iässä, silloinkin vain satunnaisesti. Enkä suosittelisi Pony-rattaita vauvaikäiselle. On olemassa parempiakin vaihtoehtoja vauvalle, kuten Brio Race, joka myös menee koko ratasiän loppuun saakka.

7

ja osasi kunnolla istua, eikä ollut enää niin vauva. Meillä tosin avomallin rattaat, joissa selkänoja ei mene kuin vähän taaksepäin. Sen sijaan Gracoja olen käyttänyt jo puolivuotiaalla. Ne saa hyvin makuuasentoon ja alusta on pehmeä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muutama vuosi sitten sai laittaa puolivuotiaan esim. syöttötuoliin istumaan lyhyeksi aikaa hyvin tuettuna. Miksei voisi laittaa vähäksi aikaa rattaisiin istumaan, jos pysyy hyvin pystyssä istumassa valjaiden kanssa (jos rattaissa on valjaat)?

Meillä meni itse istumaan 6,5 kk iässä ja istuikin tuetta jo tuolloin. Tulloin nostin matkarattaistakin selkänojan ihan ylös, ja vauva alkoi yhtäkkiä viihtyä rattaissa todella hyvin, utelias luonne kun on. Tuskaa oli rattailla/vaunuilla liikkuminen meillä siihen asti.

just vähän aikaa sitten näin nuorella äidillä vastaavan laisissa rattaissa,

pienen varmaan alle puolivuotiaan vauvan, joka oli siellä pohjalla

ihan sykkyrällä, pää retkotti ihan vinossa , kitisi siellä ja itkusta jo

kuuli että asento oli tosi huon, ei ollut mitään peittoa tai muuta pehmusteena?! Äiti vaan jatkoi shoppailua Seppälässä

eikä korjannut lapsen asentoa, huhhuh!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat