Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Millaisia lauta-/korttipelejä teidän 2,5 - 4 -vuotiaat pelaavat?

Kommentit (6)

Pelit on aivan ihastuttavia ja niitä voi helpottaa ja vaikeuttaa lapsen kehitystason mukaan. Alkuun voi lähteä helpommalla versiolla ja taitojen karttuessa vaikeuttaa samaa peliä. Lisäksi joissain peleissä voi rinnakkain pelata sekä helppoa että vaikeampaa versiota yhtaikaa, eli pienempi voi heittää kuvionoppaa ja isompi silmälukunoppaa. Pelivaihtoehtoja on useita!Satunalle-pelien lisäksi meillä pelataan Muumi-dominoa, tuota jonkun muunkin suosittelemaa suklaapeliä ja sitten muistipeliä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sai joululahjaksi choco-pelin ja sitä on pelattu ahkerasti.

Tosin voitosta emme pelaa vaan ollaan lopussa ihan vaan iloisia kun kumpikin pelaaja on saanut paljon suklaamerkkejä. En halua pienen lapsen vielä oppivan kovin kilpailuhenkiseksi. ( :Nyt olen metsästänyt jotain mukavaa muistipeliä että tulisi vähän vaihtelua.

lahjaksi 3-vuotialle ja se on kestosuosikki. Tyttö jaksaisi pelata sitä vaikka ja kuinka. Nyt neiti on 4v ja tykkää mm afrikantähdestä (josta äitikin tykkää kovasti) ja sitten meiltä löytyy aivokirurgipeli jossa tunnustellaan erinlaisia esineitä " pään" sisältä.

tykkää pelata choco-peliä. Siinnä on suklaasuukkojen näköisiä paloja joiden pujassa pähkinä tai kirsikka sitten napsautetaan nopaa ja yritetään löytää pähkinä tai kirsikka. Myös kärpänen löytyy joka syö yhden jo löydetyistä pähkinöistä tai kirsikoista voittaja on se jolla on pelin lopussa enemmän pelinappuloita.

Meillä tätä on pelailtu noin 3v lähtien ja nyt 1v10kk tyttökin on jo pelistä kiinnostunut ei kyllä osaa pelata muttaa tykkää järjestellä nappuloita ja painaa noppaa =).

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat