Vierailija

Olen ollut 15 vuotta puuduttavassa toimistotyössä vain säännöllisen palkkatulon takia. Joka ikinen aamu töihin on " pakko" mennä, kiinnostus omaan työhön on täysi nolla.

Ajattelin, josko menisi kouluun syksyllä reiluksi vuodeksi, ja siinä sivussa aloittelisi omaa yritystä - kotisiivouksia tehden.

Opiskelu on omaehtoista, eli siihen ei aikuiskoulutustukia saa. Sivussa voisi tehdä siivoushommia jollekin pienelle yritykselle osa-aikaisesti, kunnes saa oman yrityksen kannattamaan ( jos saa).Olenko aivan hullu yli 35-vuotias, joka haaveilee aloittavansa yhden ihmisen työllistävän firman epävakaalla tulotasolla, mutta olisinpa ainakin oman itseni " herra" ?

Palvelutyö ja ihmisten auttaminen on kuitenkin aina ollut lähellä sydäntä. Harkitsen myös vanhustyökoulusta, eli lähihoitajaa.

Kommentit (4)

Aina voi palata vanhaan jos muutos ei toimikaan, ethän halua ajatella loppuelämääsi, että JOS olisin tehnyt niin tai näin?Mielestäni elämässä on katsottava ne kortit jotka ovat mahdollisia, uuden ammatin opiskelu ja kokeilu kannattaa varmana, ainakin saat varmuuden siitä mitä haluat tehdä.

Siivousfirmoja on tällä hetkellä tarjolla pilvin pimein ja taso on mitä sattuu. Kaikki eivät siis innostu yhden henkilön tuntemattomasta firmasta.

Ystäväsi taas eivät ehkä kehtaa ottaa sinua palvelukseensa ja ystävien ystäviäkin on vaikea tavoittaa.Kyllä joudut paljon töitä tekemään, ennen kuin saat asiakaskuntaa, muista se!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ilman muuta. Jos olet jo pitkään miettinyt tuota niin tulet miettimään sitä koko loppuelämäsi ja katumaan myöhemmin. Onpa sitten koettu =)Terveisin yrittäjä epäsäännöllisillä tuloilla

Ala on tosin eri, mutta mietin, ryhtyisinkö yrittäjäksi ja myymään omia palveluita. Suurin kysymys siis meillä kahdella onkin, uskommeko, että elämä kantaa?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat