Vierailija

En oikein tiedä mitä ajatella. Isä meni 3veen pojan kans makuuhuoneeseen valot pois ja peiton alle piilosta leikkimään,ovi kiinni.Olin siis kotona. Isä olis halunnu et olis nukkunu isossa sängyssä eikä omassa sängyssä kun jo iso poika. Ite komensin pojan omaan sänkyynsä nukkumaan.Voinko mitenään kysellä kummaltakaan tilanteesta..

Kommentit (6)

Kyllä meillä monesti vanhemmat leikkivät piilosta lasten kanssa, jopa sängyssä peiton alla. Isä myös kylvettää lapsia. Niin, ja kyllä meillä lapset saa nukkua meidän sängyssä. Kolmevuotias on pieni!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että mitä teitte peiton alla ja kysyisin vaikka että kutittiko isä sinua vai mitä se teki, koskiko johonkin jne. Jos hiemankin epäilisin asiaa en sitä täällä miettisi vaan toimisin.

Jos isä ei koskaan aikaisemmin ole näyttänyt halua leikkiä piilosta tai nukkua yhdessä lapsensa kanssa tai antaa tälle läheisyyttä niin ehkä sitten on epäilyttävää, mutta kyllä mun mielestä kuulostaa vain isältä joka haluaa leikkiä lapsensa kanssa ja olla lähellä lastaan. epäilisitkö insestiä jos äiti tekisi nuo asiat pojan kanssa? Jos epäilet ihan tosissasi niin tottakai kysyt molemmilta. mieti miltä tuntuisi jättää kysymättä ja saada myöhemmin tietää seksuaalisesta hyväksikäytöstä jonka olisit voinut estää.

unohda ajatuksesi insestistä.

Jos ainoat epäilysi perustuvat tälläiseen, niin HUHHHUH.

Ja sitäpaitsi jos lapsi on täysin normaali käytökseltään tms, niin ihan turhaan murehdit!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat