Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Sinea, Sinella, Senica, Savanna.... Alkaa korvissa sihistä kohta! Edelleen, mikä vika on perinteisissä, ajattomissa nimissä?

Kommentit (2)

jo siita kaytannollisesta syysta etten itse tykannyt kouluaikoina kun luokassa oli niin monta Saria ja Aria. Siksi vahan erikoisemmat nimet omille lapsille ettei heti tule vastaan. Minulla tama karsi heti kivat mutta liian yleiset nimet kattelyssa kuten Ella tai Aino pois.Nyt tyttoni luokalla (Englannissa) on kolme Alexia, kaksi Ellieta ja kolme Harrya. Emily ja Grace ja Charlotte ja Olivia on kaikki ok nimia mutta niita on 13 tusinassa joten ei.Kaikki ei halua samaa ja se on elaman perusoppeja joka sinun on vain hyvaksyttava!

Päinvastoin, paljonhan käytetään nykyisin Onnia, Helmiä ja muita vanhoja nimiä lapsilla. Se nyt vain on niin, että ihmisillä on erilaisia mieltymyksiä niin nimien kuin kaiken muunkin suhteen. Ajattelepa kuinka tylsä maailma olisi, jos kaikki olisivat nimeltään Matteja ja Maijoja, kylläpä tuntuisivat tylsiltä ja olisi äärimmäisen vaikea erottaa ihmisiä toisistaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat