Vierailija

.

Kommentit (8)

muita hajusteita, saa olla aika rauhassa niiltä.Lainaus:

Ja pakko oli tulla sisään niiden takia. Ulkona ihana päivä, mutta ei voi edes omalla pihalla olla, kun ne on heti kiusaamassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä oli tässä meidän vanhassa omakotitalossa 2 vuotta sitten yläkerrassa ampiaispesä, ja amppareita oli lopulta koko talo täynnä. Kirjaimellisesti! Tuhansia, uskokaa tai älkää.Yksikään amppari ei pistänyt yhtäkään meidän 5-henkisen perheen jäsenistä, koska olimme liikkumatta, kun amppari tuli lähelle. Ne saattavat tulla vaikka nenälle istumaan, ja siinä onkin kunnon hermohallintatreeniä, kun pysyy paikallaan. Meidän perheessä osataan.Mutta helvettiä se oli kun ampparit tekivät invaasion. Oltiin yhteydessä palokuntaan ja mehiläishoitajiin. Pesä saatiin lopulta pois.

kun oltiin kesällä serkun kanssa veneessä ottamassa aurinkoa, niin ampiaisen tullessa molemmat hyppäs järveen.. En voi kesäisin edes ajaa autoa ikkunat auki, kun ajaisin varmaan kolarin jos tulis amppari autoon.. Ihmiset joita ei oo ikinä pistäny ei osaa pelätä niitä.. tai näin ainakin mun tuttavapiirissä

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat