Seuraa 

Täällä on kyllä aiemminkin visailutettu anagrammi nimiä, mutta löysin tuossa äsken hauskan Rean listoilta puuttuvan nimen ja ajattelin sitten visailuttaa teitä :)Tiuksellakin visa pystyssä, mutta laitampa tämän kuitenkin..Eli haen nimeä joka koostuu samoista kirjaimista kuin joku toinenkin nimi.

Esim: Anneli - Linnea

Riku - Ukri tms.Ja sitten vain visaamaan! Tulen myöhemmin tänään tai sitten huomenna antamaan lisävinkkiä jos oikeaa ei kuulu :)

Terv. Athy - Hayt ;)

Kommentit (127)

Alivo 1m - taikatupunaHerti 1m - körömölliJakai 1m - körömölliLania 1n - taikatupunaNarii 2n - körömölliSennah 1n - Plusmiinus

Soulie 1n - SaanaMaria

vrk:sta tarkistutettu, joten jos joku viitsisi eteenpäin laittaa :)

Athy

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nimi on näissä molemmissa muodoissa (kalenterinimenä + hakemanani anagrammina) samaa sukupuolta.Alkukirjain on eri kalenterinimenä ja hakemanani anagrammi nimenä.

Oho, nyt vasta huomasin että mähän olen itse asiassa veikannut tässä palindromi- enkä anagramminimiä :) Mutta eihän se haittaa. Mietinkin jo että tuo kalenterinimirajaus olisi ollut siinä tapauksessa jo liian helpottava.

kerrotko kuitenkin, onko se toinen nimi josta tämä haettu nimi " lähtee" , kalenterinimi - muuten luulen että tämä on ihan toivoton löytää... jos ei kalenterinimi niin ehkä JOKU rajaus...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat