Vierailija

Mulla eka ajotunti takana ja opettaja sanoi että hyvin meni, enkä pahemmin jännittänyt, mutta tuntui siltä että en opi ikinä huolehtimaan viidestä asiasta yhtäaikaa.

Kommentit (10)

En ajanut kolaria silloin ja hyvin on mennyt viim. 20 vuotta liikenteessä. Mutta kyllä ne ensimmäiset ajotunnit olivat aika hermostuttavia, kun piti niin monta asiaa pitää mielessä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja toista kertaa ajoin kadulla (sitä ennen parkkiksella). Ihan hyvin meni, mutta tuntui ihan mahdottomalta pitää auto käynnissä (vaihteet sun muut) tarkkailla liikennettä ja sitä, kuka väistää ketä ym. Pari kertaa auto sammui valoihin... no, eiköhän se siitä pikkuhiljaa.

Sellainen luonteva ajo tulee yleensä vasta ajokortin saannin jälkeen. Kun olet saanut kortin niin heti vaan paljon ajamaan että saat siihen tuntumaa. Ota ensin vaikka joku mukaasi jos olo on epävarma.

Itsekin kun vielä tuon muistaisin... Kamala ajokammo, vaikka olen jo kortin saanut. Mitä kauemmin on ajamatta, sen varmemmin tulee ajojännitys, vaikka ajaminen on periaatteessa helppoa.Mutta siis kyllä se varmasti helpottuu. Muista sitten kortin saatuasi ajaa ahkerasti!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat