Vierailija

Luulisi kyllä, että ois suosiolla jättänyt ministerin pestin muille ja ollut vain kansanedustajana tän kauden. Jatkoa kun kuitenkin varmaan tulee. Onko tossa järkeä ahnehtia tuolleen? Kai se isä jää taas vanhempainlomalle sitten.

Kommentit (8)

kuitenkin sitten siihen joudutaan ottamaan sijainen ja työ on kuitenkin aika stressaavaa ja vaativaa. Eli jotenkin tuntuu typerältä, vaikka miten olisi älykäs ja pätevä ja energinen jne. Ymmärrän, että jotkut haluaa haasteita, mutta rajansa kaikella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onhan teillä tietenkin käytännön pointtia, mutta niin kauan kun naiset jaksaa puhua siitä, miten lasten takia kannattaisi jättää sitä ja tätä elämässä suosiolla sivuun ja vähemmälle, on turha toivoa tasa-arvoa naisen työhönottoon ja työelämään. Niin se vaan on, kuunnelkaa itseänne, miltä kuulostatte.

Jos joku miespoliitikko tulee isäksi, onko hänen luovuttava ministerinsalkustaan?Vauvalla on äiti ja isä ja usein vielä muitakin hoitajia. Naispoliitikkoja tarvitaan, eikä heidän pidä sulkeutua piirien ulkopuolelle vain siksi,e ttä ovat äitejä.Nih.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat