Vierailija

Viikonloppuna nään ihastukseni, joka on tosi trendikäs ja ihana mies!!! Sanokaa mulle KAIKKI KAUNEUSVINKIT MITEN HURMAAN SEN?

olen 170/63 kg ja tunnen just nyt itseni kauheeksi PAKSUKSI PÖTKÖKSI ja pallonaamaksi kun se mies ei mikään iso ole!Nyt on pakko

-lenkkeillä

-juoda vettä ym muuta??

Kommentit (23)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hillitty meikki ja vaatteet, mutta ehkä joku hauska yksityiskohta (kengät, korvikset tms.) pukeutumiseen, niin saatte siitä puheenaiheen. Pukeudu samaan tyyliin kuin se mies.

Jos TIEDÄT olevasi hyvä mimmi, OLET sitä :-) Ja sinähän OLET! Itsevarmuus on piirre, josta sekä naiset että miehet ihmisessä pitävät. Enkä tarkoita tässä ylpeyttä (moni sekoittaa ne), vaan että tiedät olevasi maailman paras sinä, etkä turhia nöyristele tai yritä esittää muuta :-) Ja tosiaan, en usko että mikään on niin tärkeää, kuin luonnollinen hymy, joka jatkuu silmiin saakka :-)Hyvä vinkki oli tuo, että naura hänen vitseilleen. Kun kuuntelet häntä kumarru aavistus hänen puoleensa.Puhtaus, se ettet tule liian känniin etkä ole liian helppo lienevät aika itsestään selviä vinkkejä?Mukavaa iltaa ja peukut on pystyssä! :-)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat