Seuraa 

Tyttömme on syksyllä kouluun menossa ja olemme ostamassa nyt puhelinta hänelle syntymäpäivälahjaksi. Kaipailisinkin kokemuksia tai vinkkejä siitä, mitä ominaisuuksia puhelimessa olisi hyvä olla ja kenties, jos jotain malliakin on suositella. Mahdollisimman yksinkertainen kuitenkin kiinnostaa, eli ei tarvitse olla pelejä eikä kameroita.Kiitokset jo etukäteen!

Kommentit (6)

Meillä on prepaid, sen takia, että jos joku varastaa puhelimen, niin sillä ei voi paljon soitella. Prepaid-liittymä on rekiströity lapselleni, liittymästä vastaan minä viime kädessä. Numeron saa myös numerotiedustelusta.Kun puheaikaa on enää 5 euroa, operaattorilta tulee tekstiviesti. Puheajan lisäys onnistuu kätevästi netin kautta pankkitunnuksilla.

Selkeä näppäimistö ja automaattinen näppäinten lukitus on hyvä. Meillä alkuun soiteltiin paljon, mutta muutaman kuukauden päästä käyttö supistui minimiin. Lapsi soittaa noin kerran viikossa iltapäivätoimesta.

Liittymäksi ei kannata hankkia mitään prepaid-liittymiä. Jos lapsi alkaa käyttämään puhelinta väärin esim. häiriösoittoihin, niin saatte tekin vanhempana siitä nopeasti tiedon kun numeron omistaja on mahdollista tavoittaa.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on hyvä keino estää turhat napin painallukset, samalla on suojassa puhelimen näyttö. Maksaa vähän enemmän kuin halvin puhelin, mutta mielestäni sen arvoinen.Ja kunnollinen suojakotelo puhelimelle reppuun. Lapsilla kun on tapana viskellä reppuja sinne tänne.

Kannattaa ostaa edullinen peruspuhelin, niitä käsitellään kohtuullisen kovakouraisesti, ei sitten harmita jos särkyy tai hukkuu. Alle 50 euron puhelin ehdottomasti.

Automaattinen näppäinlukko ehdoon, lapset ei muista laittaa näppäimiä kiinni ja sitten puhelin soittelee itsekseen.Monissa ainakin Nokian peruspuhelimissa nykyään virtanappi on samassa punaisen luurin kuvan kanssa, puhelin avataan ja suljetaan pitkällä painalluksella. Meilläkin tällainen ja se on huono ominaisuus, jos nyt valitsisin katsoisin että virtanappi on vanhempien mallien tapaa puhelimen reunassa suojassa tai ostaisin simpukkamallin. Meidän koululaisella puhelin on talven aikana useamman keran onnistunut menemään puk-koodi tilaan, kun puhelin on ollut repussa suojetuna ja repun läpi on vahingossa painautunut riittävän monta kertaa virtanappia.

ekaluokkalaisella on joku Nokian peruspuhelin, mallia en nyt muista. Hän osaa ja muistaa kyllä näppäimet lukita. Reppua voi viskellä ihan rauhassa, kun kouluun ei saa kännyköitä viedä:-)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat