Vierailija

-valkoiset (ehkä maalarin-) laakaovet

-vetimet vanhat sienivetimet, metallinväriset

-välitilan laatta pukkilan harmony: tumman keltainen 15x15 (sinapin kelt.)

-työtaso joko entinen harmaa laminaatti tai uusi valkoinen laminaattikuulostaako yhtään kivalta??? Oma ehdotuksesi??hivenen mietin kyllä myös jotain ruskeita laattoja,mutta en ole varma onko hyvän värisiä edes olemassa...millaisia työtasoja käytettiin 70-luvulla? väri ja materiaali??(tarkoituksena siis säilyttää 70-luvun henki)

Kommentit (12)

Semmoista sammalenvihreää on paljon. Just laatoissa. Samaten ihan tummaaruskeaa. Sinapinkeltaista ei, mutta kirkkaista väreistä sitten oranssia ja sitä yhdistettynä nimenomaan tummaanruskeaan.Harmaa ei minusta ehkä ole ihan 70-luvun väri, vaan mieluummin sitten valkoinen.Yksi tapa luoda sinne se 70-luvun henki on käyttää senaikaisia tekstiilejä, astioita yms. mutta laittaa kuitenkin peruskamat perusneutraaleiksi. Talo henkii kuitenkin sitten tueksi ihan riittämiin 70-lukua.Samaten sitä väriskaalaa voi hakea talosta ulkoa eli toistaa sisällä sitten esim. ulkotiilen sävyä/väriä. Tulee kuitenkin rauhallista.

70-luvun asunnossa asuin lapsena ja itsellä ja kavereilla oli keittiössä muistaakseni seuraavia.- Tasot: Tiskipöydät isoja, terästä. Muut tasot jotain perusvalkoista laminaattia.

- Ovet: Laminaattia tai täyspuuta. Laminaateissa väreinä oli jotain vaaleaa puujäljitelmää ja kaikki loput olivat jotain voimakkaita värejä. Petsattuja täyspuisia. Tumman vihreää, ruskeaa, keltaista jne.

- Kaapin ja pöydän väli: Värillistä laattaa tai muovia. Riippui ovien väristä.Eli aika voimakas värimaailma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kolmosen tekstiä lukiessa muistuu lisää: Harmaata ei tosiaan kenelläkään eikä missään, eli sitä en laittaisi. Vetimiä muistan ainakin sellaisia tosi perusnuppeja, metallisia. Aika isoja. Tuon ajan taloissa olen tosiaan nähnyt myös mainittua oranssia paljon. Oranssin lisäksi tyypillisiä värejä muistan ainakin myös tumman punaista, tumman sinistä, kirkkaan keltaista, vaalean punaista, ruskeaa, sammalen vihreää. En tiedä kuinka tyypillisiä kaikki olivat, mutta noita ainakin joissain huoneissa muistan nähneeni. Olennaista oli, ettei käytetty mitään hailakoita ja vaaleita värejä, paitsi valkoista. Vaalean punainenkin oli sellainen tosi ärhäkän värinen vaalean punainen, ei mikään kovin vaalea. Tuon ajan tekstiilit antavat kanssa ideaa värisävyistä.Kiva, että joku säilyttää tuotakin aikaa.

...aika ruman näköisiä oli kaikki keittiöt. tuo minun suunnitelta on hieman sovellettu... mutta on minulla nyt myöskin varasuunnitelma.-kaapit valkoiset uusilla nuppivetimillä

-vaakalaatoitus noin 3cmx9cm kokoisilla laatoilla jollain kivalla värillä esim. ruskea

-taso valkoinenvarmaan tämä suunnitelma olisi myyvempi tulevaisuutta ajatellen???* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat