Vierailija

Sivut

Kommentit (299)

Itsekin FM samalta alalta eikä mistään meinaa löytyä kunnolista työpaikkaa. Yliopistolla maksetaan surkeasti, samoin opettajille peruskoulussa/lukiossa (eikä siihen voisi liittää tutkimusta).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tällä hetkellä palkka on kylläkin alle 3 000 e, mutta syynä se, että olen osittaisella hoitovapaalla ja teen töitä vain 4 päivää viikossa.

Eli olen luokanopettaja (KM) pohjakoulutukseltani myös, mutta loikkasin oikeastaan samantien " väärälle puolelle" eli yksityiselle sektorille koulutussuunnittelijaksi. Tämä on ollut tosi mielenkiintoista työtä, ja palkka melkein tuplaantui! Tosin ei sentään nettona, ja aina välillä ikävöin oppilaiden eläväisyyttä. Silti on kyllä aika korkea kynnys enää lähteä tekemään " oikeita töitä" koulun puolelle, niin kammottavat työolot monilla vanhoilla opiskelukavereillani on...

Ja nainen. Oli pakko lisätä, kun meidän alalta katoavat yleensä miessukupuolen edustajat näihin koulumaailman ulkopuolisiin, paremminpalkattuihin (epäeettisempiin) hommiin ;)

Lainaus:


Miten ihmeessä taksikuski, meijeristi ja myyntineuvottelija tienaavat 3000 euroa kuussa??? Ja miten pelkällä ylioppilastutkinnolla voi päästä 3000 euron ansioihin???Omat lapsensa kotona hoitava kotiäiti ansaitsee noin 300 euroa Kelan kotihoidontukea. Ja pienestä kotihoidontuesta pidätetään veroa 20 %! Tiedoksi, että jopa peruspäivärahalla 24/7 kotona oleva työtön tienaa kotiäitiä enemmän! Ansiosidonnaisesta päivärahasta puhumattakaan! Terveisiä päättäjille - korjatkaa tämä kotiäitejä sorsiva räikeä epäkohta!Hoitoalalla ansaitsee noin 1500-2000 euroa kuussa. Ja kyseessä on laillistettu ammatti. Tarvitaan kouluasteen tutkinto. Sairaanhoitajilla, terveydenhoitajilla yms. on joko yo-tutkinto / kouluasteen tutkinto ja päälle AMK-koulutus.Kaupassa kassamyyjän ja myyjän peruspalkka on alle 10 euroa tunnissa! Helposti voi laskea, paljonko kaupassa tienaa osa-aikatyöstä. Max työtunnit 30 tuntia viikossa. Ja tarvittaessa töihin kutsuttavalla ei ole työsopimuksessa viikkotunteja lainkaan! Että tämmöisiä terveisiä vaan PAMille eli Palvelualojen ammattiliitolle!

Lainaus:

Lainaus:

Hoitoalalla ansaitsee noin 1500-2000 euroa kuussa. Ja kyseessä on laillistettu ammatti. Tarvitaan kouluasteen tutkinto.
Pelkästä päivätyöstäkin sairaanhoitaja tienaa n. 2200-2700e /kk, lähihoitajat yms. n. 2-300e vähemmän. Tämä siis faktana. Vuorotyön haittalisät kasvattavat kokonaisansiota noin 25% tai enemmän jos tekee paljon öitä / sunnuntaityötä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat