Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis tosi tyhmä kysymys, mutta tärkeä mulle. Siis pitääkö peniksen tuntua heti hyvältä emättimessä, jos ei ole itse kovin kiihottunut? Vai vaatiiko se hyvän tuntuminen ensin sen esileikin, jonka jälkeen peniskin tuntuu sisällä paremmalta?Mietin vaan, kun mieheni kalu on kohtuullisen käyrä, eikä se tunnu siltä kuin muistaakseni eksäni kalu.. siis työntyessään sisään ei tunnu erityisesti miltään. Ei tavallaan ota niihin oikeisiin paikkoihin? Voiko näin olla?

Sivut

Kommentit (22)

(Ehkä olen liiankin kokenut)Täytyy sanoa että tarvitsen kiihottumisen että kalu tai nainti ylipäätään tuntuu hyvältä. Sama penis, mutta minulla erilainen vireystila/kiihottumisaste niin tuntemus on erilainen.Lisäksi sama kulli jatkuvast rupeaa tökkimään jos seksissä ei ole vaihtelua, asennoissa yms. Paras lopputulos minun kanssani on että mies nuolee ensin kunnolla jopa niin että saan silloin orgasmien tai useampia ja sen jälkeen vasta työntyy sisääni.Joten summa summarum hyvä esileikki on tae onnistuneesta aktista joka on tyydyttävää molemmille osapuolille.Tuo hyvä tuntuma ei ole aina kullin koosta kiinni jos nainen on hyvin esilämmitetty ja halukas siis ihan kiimassa. Toki pienet pippelit ei tuo sellaista tyydytystä kuin isommat ja tässä puhun alle 12 cm pituisista erektiossa ja ohuist.15 cm on ihan hyvä koko toki mieluusti otan isompaakin.

Pienten miesten kanssa korostuu esileikin merkitys enemmän. Koskaan ei kannata lähteä aktiin kylmiltään, ellei kiima ole jo valmiiksi syttynyt syystä tai toisesta ilman esileikkejä.Ajatuksen voimalla saa myös mielettömän kiihkon aikaiseksi jos sen osaa.Mielestäni kaipaatte nyt jotain piristystä petipuuhiinne, käsitöitä, nuolemista jne. Alussa kannattaa kostuttaa vaikka syljellä sormet sillä kuivalla hankaaminen on vastenmielistä eikä todellakaan kiihottavaa.

Kieli on hyvä koska on luontaisesti kostea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toki tarkoitan että nainen on aktiivinen ei vain ottava osapuoli. Nainen tekee myös kaikkensa tyydyttääkseen miehen. se on kahden kauppa että petipuuhat onnistuu.Se kokenut.

Mä oon miettinyt, että onkohan mieheni kalussa jotain ns vikaa, siis ei nyt vikaa, mutta jotenkin ei vain sovi mulle.. kun ei oikeastaan tunnu erityisesti miltään ennen ihan viimeisiä hetkiä lähellä hänen laukeamistaan. Olen ajatellut, että silloin kalu ehkä paisuu vielä enemmän ja vasta sellaisena koskettaa niitä oikeita kohtia.Tämä on rajoittanut seksihalujani todella paljon ja masentaa minua viikoittain.

Jospa vika ei ole munassa vaan kanassa: eli totta kai yhdyntä on paljon parempaa kun molemmat ovat kiihottuneessa tilassa!Vierailija:

Lainaus:


Siis pitääkö peniksen tuntua heti hyvältä emättimessä, jos ei ole itse kovin kiihottunut? Vai vaatiiko se hyvän tuntuminen ensin sen esileikin, jonka jälkeen peniskin tuntuu sisällä paremmalta?
Se on ihan pornoteollisuuden mielikuvituksen tuotetta, että etukäteen kiihottumaton nainen valahtaisi polviin asti märäksi, kun tuntee kullin häpyhuulillaan.Ja miten niin juuri muna on tyydytyksen tuottaja? Missä on oma toiminta, missä miehen muu toiminta? 15 cm ei edes ole mikään pieni muna tai sulla on epätavallisen löysät paikat (nimim. kokemusta on oikeasti pienestä munasta, siitä ei oikeasti ollut mitään iloa), nyt ap mietit mikä seksissä oikeasti mättää. Mun veikkaus mätöstä: jos et ole kiihottunut, kun aloitatte sekstaamaan, niin aika todennäköisesti et kauheesti nauti seksistä. Ja vielä jos kuvittelet, että sun pitäis kiihottua jyystämisestä!

...melkoinen kauhu, jos kumppanilla oli iso penis. Nykyään se ei olisi enää kauheaa :DMut silloin oli ja ennen ekaa synnytystä oli yksi yhden yhdynnän juttu (arvaa miksi jäi yhteen kertaan) josta mä pelkäsin että en tuu selviämään ehjänä. Oli melko muheva ryhmykeppi...Mut ap voi alkaa käyttää vaik geishakuulia tai treenata lantionpohjia. Se ei oo ollenkaan huono eikä tyhjänpäiväinen juttu, siitä voi tulla arvaamattoman paljon iloa!


Ei kai missään ole sanottu, että pitää tuntua heti hyvältä. Mutta ainakin itselläni silloin, kun olen kunnolla kiihottunut, niin ne ensi hetket, kunpenis tulee sisään, tuntuu juuri parhaimmilta. Ja parhaimmillaan jus niin, että saan itse ottaa sen omaan tahtiini.Mutta voi kyllä myöhemminkin alkaa tuntua hyvältä, jos ei heti ole tuntunut.Mutta uskon, että suurin ongelmasi on nyt pääsi sisällä, kun mietit, että pitää mennä jollain tietylllä tapaa, eikä mene niin. Otat paineita. Se estää rentoutumasta, nauttimasta ja kiihottumasta.Ja sekin haittaa rentoutumista ja nauttimistasi, että mietit, että miehesi penis sinulle vääränmallinen.Suosittelen, että laitat kysymyksen netin kautta Sexpon seksologille. Saat asiallisen ammattilaisen vastauksen.

Ja todellakin kokeilkaa eri asentoja. Meillä naisilla tuo on uppo mallia. Miesten peniksiä on helppo arvostella vaan meidän sisäämme ei näe.Jokaisella on emätin erilainen. Pituudeltaan ja paksuudeltaan. Siellä on lihaksia myös. Ja kannatan ehdottamasti tyydyttämään itseään. Näin saa verisuonet töitä ja tunnet kun olet todella kiihoittunut ja milloin olet saanut mahdollisen orgasmin.Kokeilkaa mikä asento sinusta tuntuu todella hyvältä ja mikä tuntuu vielä paremmalta orgasmin saamiseksi.Myös mieheltä voi kysyä mikä asennoista tuntuu parhaalta tai mikä asennoista tuo varman orkun?Kestäähän miehesi seisokki tarpeeksi kauan?Ja onhan teillä esileikki? Tai ainakin tyydytätte toisianne tai itseänne ennen yhdyntää?

Suosittelen ahkeraa lantionpohjanlihasten jumppaa minäkin. Se lisää tuntumaa ja nautintoa kovasti!Lisäksi panostakaa siihen, että olet kunnolla kiihottunut ennen yhdyntää! Uusia erilaisia esileikkejä ja juttuja vaan!

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat