Vallila Outlet -myymälä Vantaalla, onko edullista?! Help please!

Vierailija

Onko Vallilan outlet-myymälässä Vantaalla ns. oikeasti edullista, ts. tekeekö siellä todellisia löytöjä, vai ovatko alennukset jotain 10% luokkaa (ta. ei kannata lähteä)? Tietääkö kukaan?Muutkin kommentit ko. paikasta siellä käyneiltä ovat tervetulleita!

Kommentit (7)

Vierailija

Mutta " normaalihintaiset" kankaat ei kyllä ole edullisia, ostin vähän aikaa sitten yhtä kangasta 16 e/m ja aiemmin olin ostanut samaa kangasta Bauhausista 13,90 e/m.

Vierailija

Siellä on ainakin mieletön valikoima ja hyvää palvelua. Emme yksin olis osanneet valita näin kokonaisvaltaisesti sopivia verhoyhdistelmiä (saati edes tajunnneet yhdistellä!). Verhopituuskin leikattiin paikan päällä mittoihin. Hinta näin olleen ihan kohdallaan :)PS Vallila Outletin vieressä on lukuisia muitakin Outletteja joka tekee matkasta varsinaisen budjettimaktan :)

Vierailija

Nostan vanhan tekstin, koska minuakin kiinnostaisi kuulla mielipiteitä vallilan outletistä. Mitäs muista outlet liikkeitä siinä lähistöllä on ?

Vierailija

Teetin justiinsa siellä verhot. Maksoivat 126 euroa (mielestäni aika paljon!) varsinkin siihen nähden, että ne toimitettiin vääränlaisina. Hirveä vaiva viedä ne sinne takaisin korjaukseen.. Pyysin kyllä, että hyvittävät jotenkin, mutta saapa nähdä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat