Vierailija

Onkohan joulukuun alussa/puolessa välissä dubaissa ollut lämmintä/hellettä??

mitä suosittelette tekemistä siellä?

suositelkaa ja informoikaa mitä kaikkee kivaa siel vois tehdä=)

Kommentit (8)

oli lämmin mutta ei tosi kuuma, oli sellainen 22-26 astetta, hieman tuulta (hotelli rannalla) ja illallakin tarkeni ilman neuletakkia.

valtavissa ostoskeskuksissa oli kylmä aina, siellä niin tehokas ilmastointi...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä Dubaissa lämmintä piisaa,menipä mihin aikaan vuodesta tahansa. Upeat rannat. Ostoskeskukset ovat siellä vailla vertaa,aivan massiivisia, hintatasokin ihan kohtuullinen. Isoimmat shopping mall' it ovat Emirates Shopping mall ja Deira City center. Kivoja myöskin Mercatato ja Bur Juman. Aavikko safarille voisitte ehkä myöskin mennä, ja pääseehän siellä vaikka kameleillakin ratsastamaan jos kiinnostaa. Niin ja tuolla Emirates mall' issa on laskettelukeskus,joten siellä pääsee myös skimbaamaan ;-) Syöminen on halpaa ja hyvää,kaikki mahdolliset keittiöt edustettuina, libanonilaista,kiinalaista,japanilaista,hampurilaispaikkoja, italialaisia yms yms... Kannattaa maistella ja kokeilla. Mukavaa matkaa!

siis varasimme joulukuun alkuun matkan sinne ja on kyllä melko kylmä jos 15 astetta vaint,apitse olen ollu 10 vuotta sitten joulukuun alussa ja oli 30-35 astetta tosi kuuma siis

muutama viikko sitten Dubaista. Nyt oli aivan ihanan lämmintä ja ei sattunut sadepäiviä. Opas kertoi, että yleensä Arabiemiraateissa on 6 sadepäivää/talvikausi, nyt tänä talvena ollu jo 30.Ruoka ja takseilla ajelu melko edullista, muuten kait aika samat hinnat kuin Suomessa. Ja tosi ihania nuo ostoskeskukset joita siellä riittää.Myös rannat tosi upeita, me viihdyimme siellä oikein hyvin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat