Seuraa 

Hei!Kokemuksianne kaipaisin lähinnä valkoiseksi maalatuista puutarhakalusteista. Hyvälaatuista, säänkestävää jne. on laadun tarkoitus olla. Miten tuo valkoinen kaluste kestää pihakäytössä vuodesta toiseen? Onko yhtä pitkäikäinen kuin ruskeaksi petsatut? Ja kuinka hoidatte sitä ja kuinka usein?Kiitos vastauksistanne :O)

Kommentit (3)

Meillä tiikkiset kalusteet ulkona kesät talvet, olleet siellä jo viisi vuotta. Kauniisti ovat harmaantuneet - suosittelen. Tiikissä luonnostaan öljyä, siitä loistava säänkesto.

Niille ei ole tehty mitään paitsi 1-2 kertaa kesässä pesty yleispesuaineella ja muuten pyyhitty sadevedet pois ja ihan normaalisti pyyhitty kostealla liinalla. Tämän kesän menevät vielä hyvin, ensi vuonna täytyy varmaan maalata ne uudestaan. Malli on KWA:n Solliden ja minusta laatu on ollut tosi hyvää. Meillä kalusteet ovat taivasalla kesäisin, myöhäisestä syksystä aikaiseen kevääseen ne ovat kylmässä varastossa.Ruskeissa puukalusteissa on se jokavuotinen öljyäminen vaivana, jos niitä ihan ohjeiden mukaan haluaa hoitaa. Meillä on toiset pihakalusteet myös KWA:n öljytyt ruskeat (ne nyt neljättä kesää), hyvin ovat nekin kestäneet ja täytyy tunnustaa, että öljyäminen on unohtunut. Tänä vuonna nekin on pakko öljytä, sillä puussa alkaa näkymään vaaleampia kohtia.All in all, jos ostat hyvälaatuiset puukalusteet, niin kummat vain kestävät. Älä osta halvinta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat