Vierailija

jä Finnmatkojen hotellista Blue Village Orquidea? Ollaan katsottu tuota paikkaa ja tuota hotellia. Paikkaa on kovasti kehuttu lapsiperheille sopivaksi, joten onko sellainen?

Kommentit (4)

Koko Bahia Feliz mutta sopiva lapsiperheen lomalle, lepoa ja aurinkoa. Ranta pettymys. Me olimme Monte Felizissä joka hyvä hotelli kukkulalla. Orcideassa ihan kivat uima-altaat toki.

Ranta pieni ja kivikkoinen ja usein tuuli kovaa, mutta silloin menimme Inglesiin rannalle (n. 7km päässä) ja Puerto Ricon (oisko 30km) ihanalle rannalle, Anfissa on myös ihana ranta. Ingles on n. 7km päässä ja siellä on suomenkielistä lääkäripalvelua.Bahia Felizin alueella on kivat uima- altaat ja lapsille tekemistä, mukavan rauhallinen paikka. Alueen ravintolat olivat myös hyviä, mm. El Sultan ja ravintolat Bahia Felizin ostoskeskuksessa.Olimme kaikin puolin tyytyväisiä matkaamme, meidän hotelli oli Tres Vidas jolla on Orquidassa palvelut ym.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pihan musiikki kuuluu kyllä aika hyvin huoneisiin jos ikkunat merelle päin. meillä on 4. kerros.aamiainen ja päivälinen ok, meillä oli puolihoito. tosin toistivat itseään eli ehkä alkoi jo kyllästyä ruokiin loppuviikosta.alue on kiva pienten lasten kanssa, jos kaipaa vain aurinkoa, altaita ja löhöilyä. kivasti kauppoja lähistöllä.mainostavat että lääkäri on alueella, mikä ei pidä paikkaansa. tilat on, mutta lääköri ei kuulemma juuri koskaan paikalla. piti mennä 30 km päähän lääkäriin 8en muista kaupungin nimeä enää, sinne etelään päin jokatapuksessa. se oli suomenkileinen lääkäri, joka oli kylläkin kiva juttu lapsen kanssa.kysy lisää jos haluut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat