Vierailija

Ja hyvä ohje mukaan, kiitos!

Kommentit (5)

Periaatteessa se on valmista, kun ne rusinat nousee pinnalle. Mitä kauemmin sitä kypsyttelee, sitä suuremman osan sokerista hiiva muuttaa alkoholiksi.

Mä teen aina sen sokeripussin ohjeella. Eli:



1kg fariinisokeria

2 sitruunan mehu

8 l vettä

1/4 tl hiivaa



Kiehauta pari litraa vettä, kaada ämpäriin sokerien päälle niin että sokeri sulaa. Lisää sitruunamehu ja loppu vesi, viimeiseksi hiiva. Kypsytellään kannen alla vuorokauden verran. Seuraavana päivänä pullotetaan. Pulloon (1,5l limupulloon) ruokalusikallinen sokeria ja kourallinen rusinoita. Valmistuu huoneenlämmössä 3-4 päivässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat