Vierailija

Lapsella synttärit tiedossa, ja tuo leikki olisi tarkoitus leikkiä, mutta miten se nyt oikein menikään...??? Ja minkä ikäisille se on mielestänne sopiva, onko ihan pienten juttu vai isompienkin?

Kommentit (3)

Tarvitaan n. 10 erilaista pikkuesinettä, esim. legopalikoita tai kinderyllätyksiä.Sienenpoimija menee hetkeksi toiseen huoneeseen ja sillä aikaa muut leikkijät valitsevat yhden esineistä " myrkkysieneksi" .Poimija kutsutaan paikalle, ja hän alkaa poimia koriin tms. tavaroita yksitellen. Hänen ottaessa käteensä merkityn sienen, toiset huutavat yhteen ääneen " MYRKKYSIENI!" . Pomija nimeää seuraavan sienenpoimijan (sellaisen, joka ei ole vielä ollut).Aikuista tarvitaan kirjanpitäjäksi. Se, joka on saanut kerättyä eniten tavaroita ennen myrkkysienen poimimista on voittaja. Esim. kolmelle parhaalle voi olla palkintona tikkari tms.Meillä tämä leikki sai suuren suosion tyttären 6-vuotissynttäreillä.

otetaan tiettymäärä karkkia tarjottimelle. Muut menee pikkupussien kanssa toiseen huoneeseen. Sankari merkitsee myrkkykarkin siis näyttää sormellaan.. Sitten kutsutaan ensimmäinen " uhri" uhri näyttää ottaa ian pusiinsa yhden karkin ja kun vihdoin ottaa " myrkkykarkin" niin sankari huutaa myrkkykarkki ja karkinkeräys on lopetettava. jne.. Tarjottimelle tietysti täytyy aina lsiätä karkkia...Hauka helppo leikki. Ja karkit sitten saa viedä kotiinn.. yleensä oon laitannu lisä namut jos myrkkykarkki on tullut tosi nopeesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat