Vierailija

Kommentit (5)

Perunat löysäksi muusiksi ja paloiteltuja nakkeja sekaan. Seos voideltuun vuokaan ja uuniin siksi aikaa, että kuumenee kunnolla ja saa vähän väriä pintaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

-pyttipannua joko nakilla, lohisuikaleilla tai kasviksilla

-lohkoperunoita grillissä (pinnalle vähän öljyä ja mausteita)

-raastan ja teen röstiperunoita (kypsytysaika pienenee kummasti esikeittämällä)

-kuorin ja survon soseeksi josta jotain perunalaatikkoa

-raastan puuroon tai leipätaikinaan

-raastan jauhelihapihveihin (erit maksa- tai lindströmin-) tai murekkeeseen



roskiin en heitä hyvää ja säilyvää ruokaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat