Vierailija

Vähän samaan tyyliin, kuin voitaikinan kanssa. Meinaan vaan, että onko kuivahko sellaisenaan syötäväksi?

Kommentit (6)

Teen yleensä sämpylätaikina useammanlaisista jauhoista. Täytyy kokeilla noita ohjeita jo tänään. Ei tarvis välttämättä laitta illaksi muuta ruokaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voit sipaista hieman sinappia tms. nakkiin, niin ei ole niin kuivaa - tosin tuoreena eivät ole kuivia muutenkaan! Suosittelen prinssinnakkeja :-)

Hyvää tulee. Olen tehnyt nakkipiiloja lastenkutsuille ihan itse tehtyyn taikinaan ja ovat menneet kuin kuumille kiville. Tavallinen vesipohjainen taikina, johon on tullut myös hiukan juustoraastetta. Ilmankin olen joskus tehnyt. Jauhoina on ollut pelkkiä vehnäjauhoja, mutta muitakin voi varmaan käyttää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat