Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tuolta siivousketjusta pisti silmään että joku vaihtaa joka viikko lakanat ja joku kahden viikon välein. Ollaanko teillä jotka vaihdatte niin usein jotenkin yyberpaskasia iltaisin kun menette nukkumaan vai minkä takia ne joka viikko pitäisi vaihtaa? Eikö riittäisi tyynyliinojen vaihto viikottain jos pakko ja joka viikkoinen tai pari kertaa viikossa pulistelu?Vaihtaako kaikki oikeasti niin usein?

Sivut

Kommentit (55)

Eiköhän tuo lauantaisauna jää monelle viikon ainoaksi saunaksi, vaikka suihkussa saatetaan ravata kaksikin kertaa päivässä. Meillä lakanat vaihtuu nimenomaan lauantaina, lapsen petivaatteet useamminkin, jos on tarvetta, kun juo vielä maidon sängyssä ja sotkee siten pehkunsa helposti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

silloin kun se ei enää mene taksin paikoilleen siis pysy reunat patjan alla kun aamulla korjaa sitä lakanaa. Silloin se on liian likainen, samoin pussilakanat, kun se peitto vaan myttyyntyy sinne eikä pysy oikosenaan niin on aika vaihtaa jäykempi eli puhdas.


Allergioiden takia en vie petivaatteita ulos näin kevät-kesä-syksyaikaan, mutta talvella kerran viikossa. Kesällä pesen peitot ja tyynyt vähintään kerran.

sotkee suklaan kanssa :)). Olemme myös astma ja allergia perhe. Käymme jokainen perheenjäsen vähintään yhden kerran päivässä suihkussa/kylvyssä/saunassa ja usein 2 kertaa päivässä, joten en usko meidän über likaisia olevan. Sitä paitsi on ihana nukkua puhtailla liinavaatteilla, vaihdetaanhan meillä sukatkin 2-4 kertaa päivässä ja alushousut 1-2 kertaa päivässä :D

Vierailija:

Lainaus:


joskus viikon, mut harvoinsyitä:rakastan puhtaita lakanoita

vilkas seksielämä= mies hikoilee


vai lahnako tykkäät olla...

Vierailija:

Lainaus:


suihkuttaa illalla tai ei, lakanat tulee likaiseksi. Ja ihmiset hikoaa, ihan ilman seksiäkin.Niin, olettekos kuulleet tästä: puhdas hiki ei haise. Kun hikoilu on voimakasta ja hiki pääsee kosketukseen ihon bakteerien kanssa, syntyy hien paha haju. Eli vaikka kuinka lakanat näyttäis puhtaalta, hikeä niissä silti on.Ihminen hikoilee yön aikana jopa 2-5 desilitraa!Miettikää sitä kun nukutte kakkasissa lakanoissanne.

Jos käy joka ilta suihkussa ennen nukkumaanmenoa ja käyttää yöpukua/pyjamaa, voivat lakanat pysyä moninkertaisen ajan puhtaana verrattuna niihin jotka menevät työpäivän jälkeen hikisenä sänkyyn ilman vaatteita.

Määrä kuulostaa todella suurelta.

Jos yöllä hikoilee litran, niin luulis sen jossain näkyvän, lakana märkä aamulla tai hiukset märät...

että allergiaa yhtä sorttia. Yleensä allergiaperheitä neuvotaan välttämään suihkuja päivittäin saati 2 x päivässä, koska suurimpiin osiin allergioita liittyy iho-oireet. Lähes kaikki allergikot on taipuvaisia atopiaan, silloin turha lutraaminen vain pahasta.

miksi pitää usemman kerran päivässä käydä pesulla? Tai vaihdetaan sukkia tai kalsareita monta kertaa päivässä? Ymmärrän jos kastuvat tai ovat likaiset mutta muuten?

Ei ihme että lapsilla on allergiaa tai astmaa. Taitaa äiti vielä pestä kaiken desinfioivalla aineella?

Ja miksi joku lapsi vehtaa mehulasin kanssa sängyssä??

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat