Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vatsa pömpöttää jo rv 12 ja tavan farkut eikä muut housut mene enää jalkaan. painoa ei ole tullut mutta vatsaa turvottaa.

Ihan mammahoust niin se pussi jää vielä tyhjäksi kun ei maha ole niin paljon vielä kasvanut. Mistä housut alkuraskauteen?

Verkkareita voin toki kotona pitää mutta en muuten.

Kommentit (7)

Pussi ei jäänyt alkuraskaudessakaan tyhjäksi, ja venyi/oli säädettävissä aina sinne kaksosraskauden loppuun asti, joten säätövaraa riitti :DMerkki oli joku tete~a~tete tai sinnepäin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ne ei mahtuneetkaan enää sitten kun maha oli tosi iso, mutta noissa on korkeahko vyötärö ja mahaosa ommeltu sellaisista kapeista kaistaleista, että venyy mutta ei pussita. Niitä ei tainnut kukaan mammahousuiksi keksiäkään. Farkkuja en voinut pitää kun tuntui että nappi ahdistaa henkeäkin. Taitavat olla Me-Two tai jotain sellaista merkkiä. En jaksa nyt kaivella kaapin pohjia.

Käytin sitten lähinnä jotain joustavia mustia housuja. Ei puhettakaan, että olisin voinut farkkuja käyttää. Puristi tosi inhottavasti jo melkein alusta lähtien, vaikka maha ei tietenkään ollut kasvanut vielä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat