Vierailija

vain murto-osalla ihmisistä on ns. täydellinen kroppa. Siis toki olen tämän tiennyt ennenkin, mutta eilen oikein katsomalla katsoin ihmisiä. Valtaosalla naisista ja miehistä on jotain persoonallisia " puutteita" ulkomuodossaan - on ylimääräistä muhkuraa ja kohoumaa (tai joillakin pelkkää luuta ja nahkaa), on löllyä, epäsymmetrisyyttä...Vain kourallinen koko iltana näkemistäni ihmisistä oli näitä median esittelemiä täydellisyyksiä. Useimmat heistä olivat hyvin nuoria ja aktiivisia kilpauimareita.Niin että mikä siinä on, että menemme jatkuvasti lankaan uskoessamme, että vain hoikka, kiinteä ja sopusuhtainen on kaunis? Siis pieni, marginaalinen osa koko väestöstä?!?

Kommentit (6)

Lehtien kuvat, elokuvat ja tv-sarjat vääristävät käsitystä siitä, miltä ihmiset näyttävät. Supermallitkin ensin meikataan, teipataan jne. huolellisesti ja sitten vielä kuvia retusoidaan rankalla kädellä. Ja sitten me katselemme niitä kuvia ja murehdimme, kun emme näytä samalta. Ei ihan tervettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

koska vaikka koko ajan näemme alastomia ihmisiä " epätäydellisine" vartaloineen, niin silti sitä jotenkin pohjimmiltaan ajattelee että kaikki muut on niitä täydellisiä ja vain mulla on tätä ja tätä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat