Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olemme nuori pari,molemmat työssäkäyviä. Vanhin lapsi koulussa,muut päiväkodissa. Kun olemme kaikki kotona kello on 16. Teemme ruoan,syömme ja hoidamme lemmikit. Sitten on esikoisen läksyjen vuoro,toinen vanhemmista on kiinni ainakin tunnin. Sitten ulkoilemme kaikki tai lapset leikkivät pihalla keskenään. Kohta kello onkin jo 19 ja pienemmät menevät pian nukkumaan iltapalan jälkeen. Siihen vierähtää tunti. Äiti ja esikoinen käyvät vielä iltalenkillä ennen nukkumaanmenoa. Hups,kello on kohta 21. Nyt on vanhemmilla omaa aikaa.MUTTA EI,nyt alkaa lapsettomien kavereiden soittelu ja kyläily. Autolla tullaan ilmoittamatta pihaan niin että renkaat ulvoo! Tähän aikaan en todellakaan tarjoa kahvia enää. Väsyttää itseäkin jo. Arvoisat vieraat lähtevät koteihinsa joskus 23 aikaan,joskus myöhemmin.Muilla samanlaista tilannetta? On kai vain pakko sanoa suoraan että ei jakseta! Kaverit luulevat kai että on parempi tulla myöhemmin käymään kuin häiritä lapsia illalla. Ollaan sanottu että saa kyläillä kun lapset ovat hereillä,mutta ei.

Kommentit (22)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joku siis soittaa sulle ja KYSYY VOIKO TULLA ja vastaat myöntävästi ?

Eli itse sanot että voi tulla, mutta olet kuitenkin naama norsun vitulla täällä valittamassa kun kehtaavat tulla ??Oma on ongelmasi jos et pysty sanomaan että nyt ei sovi.Mites sitten ajattelitte iltanne sumplia, kun kaikki neljä kersaa ovat koulussa? Neljä tuntia illassa siis läksyihin, uskomatonta typeryyttä!

lasten kavereita kylässä. Myös meidän aikuisten ystäviä käy päivittäin. Normaalit arkitoimet onnistuu ihan normaalisti. Kaverit (lapsettomat) saattavat jopalukea iltasadun tai käyttää lapsia iltapesulla. Miksi niiden vieraiden tarvitsee olla VIERAITA?

sinun tilassa menisin vain sänkyyn ja sanoisin että olen väsynyt. Istuu sit vieraat iltaa niin kauan kuin haluaa. Vaikka et nukkkusikaan niin menet vaan, otat vaikka lehden jota luet.Tai puhut nätisti suoraan kavereille teidän tilanteesta. Luulis ymmärtävän.Olette varmaan tosi kivoja ihmisiä kun noin tykkäävät teillä käydä.

Tiedän että pitäisi sanoa. Mutta ei ole kiva häätää kavereita pois,kohta sitten valitan etä istutaan yksin aina..Voi kun olisi ihanaa jos joku tuttu saisi lapsen.Ap

Neljä lasta ja tuttavaperhe, jossa ei ollut lapsia pakkautui aina viikonloppuisin kylään. Saattoivat soittaa klo.21, että passaako , että pistäydymme. Kieltää ei viitsi, ettei välit mene, mutta pisti ajattelemaan miten tyhmiä lapsettomat ovat. Kyllä minä haluaisin pyhittää illat itselleni ja enää ei päivän jälkeen jaksaisi seurustella.

Onneksi tuttavat saivat oman lapsen, joten vierailut ovat ainakin vielä vähentyneet. Sanoin kyllä miehelle tässä yksi ilta, että pitäiskö pölähtää kylään? Eivät varmasti tykkäisi.

Jossa lapsen pitää lukea 15 minuuttia ääneen,ja vanhemman lapselle 15 min.. Ja sitten korjoitetaan kommenttia vihkoon miten lukeminen edistyy = puoli tuntia.

+Matematiikkaläksyt jossa lapsi tarvitsee apua = 20 min..Ap

lapsen vieressä pitää istua tunti (!!) hänen tehdessä läksyjä? Eikös ne läksyt ole lapsen työ ja velvollisuus, eivät suinkaan vanhempien? Vai onko ko. lapsi erityislapsi tai muuten vain osaamaton ja onneton tunari? Ei meidän perheessä ainakaan ole vanhemmat istuneet minuuttiakaan kenenkään läksyjen vieressä ja kaikilla kolmella lapsella on maisterin paperit taskussa. Heti ekalla luokalla meille tehtiin selväksi, että läksyt on tehtävä, huvitti sitten tai ei. Neuvoja ja apua sai kysyttäessä, muuten niistä huolehdittiin itse.

Vierailija:

Lainaus:


lasten kavereita kylässä. Myös meidän aikuisten ystäviä käy päivittäin. Normaalit arkitoimet onnistuu ihan normaalisti. Kaverit (lapsettomat) saattavat jopalukea iltasadun tai käyttää lapsia iltapesulla. Miksi niiden vieraiden tarvitsee olla VIERAITA?
Ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat