Vierailija

jääneet lapsena rakkautta vaille? En voi oikein ymmärtää kyllä muuten miksi toisia pitää vihata tai yleensäkin ihannoida pahuutta.

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ihmiskäsityksestä. Ihmiskäsitys voi olla negatiivinen tai positiivinen. Janan toisessa päässä on Matti Saari, toisessa on Marco Bjurström. Me ihmiset olemme jossain siinä janan varrella.Mutta koska me kaikki olemme itsekin ihmisiä, niin kyllä se ihmisviha ja ihmiskäsitys koskee myös meitä itseämme. On mahdotonta, että joku rakastaisi itseään, mutta vihaisia ihmisiä. Se ei toimi. Eli kysymys kuuluukin, miksi joku ei kykene pitämään ja arvostamaan itseään.

Mulla oli erittäin ihana lapsuus, mutten silti voi sietää muita ihmisiä. Voisin sanoa vihaavani kaikkia muita ihmisiä tässä maailmassa, paitsi ihan lähesimpiä ihmisiä. en pidä ihmisistä, ja nykyajan tavasta elää ja tehdä kaikkia asioita. No erona se, etten ihannoi pahuutta, mutta ihmisvihaaja olen.

Mutta jos todella vihaa ihmisiä, joka on muuten todella voimakas ja negatiivinen tunne niin silloin on jotain kehityksessä mennyt pieleen. Sinä joka sanoit vihaavasi ihmisiä niin millainen lapsuus sinulla oli? Oliko rakastava ja huolehtiva koti?t. ap

Kyky aggressioon on ihmisen perimässä. Se on elintärkeä voima, jota on tarvittu saalistamiseen, puolustautumiseen ja lajin sisäisen hierar-

kian säätelyyn. On monia syitä, miksi toiset hallitsevat aggressionsa huonommin kuin toiset. Yksi niistä on aivojen poikkeava biokemiallinen toiminta.Poikkeamat aivojen rakenteessa ja kemiassa ovat samanlaista elimistön hienosäätöä kuin syyt, jotka aiheuttavat fyysisiä vaivoja. Kaikkea epäsosiaalista käyttäytymistä ei voi selittää sosiaalisilla tai psykologisilla syillä: taustalla vaikuttaa myös biologia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat