Vierailija

siinä se kysymys tulikin

Kommentit (15)

Sitäpaitsi olen huono arvioimaan lasten ikiä, 4v:ksi luulemani lapsi saattaa olla isokokoinen 2,5v tai toisinpäin. Tuohon rattaissa pitämiseen on varmasti montakin syytä. Ensimmäiisenä tulee mieleen että lapsella (kuten meidän esikoisellamme) voi olla jotain sairautta tai vammaa tastalla, joka tekee kävelemisen hänelle mahdottomaksi/hankalaksi/vaaralliseksi. Toisaalta äiti ja lapsi saattavat olla juuri pitkällä reissulla jolloin kävelymatka olisi lapselle liian pitkä ja lapsen käveleminen hidastaisi kulkua. Tiedä häntä.Sinänsä hassua että tuota isompien lasten kuljettamista rattaissa paheksutaan niin kovasti ja äitejä syytetään laiskoiksi. Samalla kukaan ei kuitenkaan kiinnitä huomioa siihen että naapuri voi ihan yhtä hyvin kuljettaa lapsensa saman matkan päiväkotiin autolla ilman että kukaan pähkäilee hänen laiskuuttaan. Tuskimpa se lapsi autossa kävelee juuri sen enmpää kuin rattaissakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toivoisin, että vaunujen kanssa kulkevatkin maksaisivat matkat. Silloin ei tarvitsisi ajatella yhtään mitään. Meilläpäin jää silloin tällöin rannalle, kun kyydissä on jo kahdet vaunut. Siksi siis ärsyttää.

lapselle on hidas liikunnallinen kehitys tai jotain muuta vastaavaa. Voihan olla, ettei lapsi osaa edes kävellä. Voihan hänellä olla vaikka cp-vamma. En siis todellakaan ajattele mitään negatiivista, koska en ole niin ennakkoluuloinen ja yksisilmäinen ihminen kuin ap.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat