Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olen viimeisilläni raskaana, eikä oloni ole kovin viehättävä varsinkaan eroottisessa mielessä. Mieheni kysyi voiko hän mennä polttareihin jossa olisi myös strippari esiintymässä. En kieltänyt koska mielestäni en voi määräillä aikusista ihmistä, mutta annoin ymmärtää etten ole kovin ilahtunut asiasta itse kun tunnen itseni lähinnä valaaksi!Harmittaa kun mustasukkaisuuden pitää nostaa päätänsä. En haluaisi olla mustasukkainen ihminen...Miten te olisitte suhtautununeet?

Kommentit (13)

Sun miehes valehtelee sulle =D ja oot menny lankaan ja aattelet et sulla on täydellinen mies joka on täysin poikkeus kun vertaa muihin NORMAALEIHIN miehiin!!

niin vaikea sitä on olla näkemättä. En todellakaan kieltäisi miestäni osallistumasta kaverinsa polttareihin vain jonkun strippaajan takia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minusta koko seksibisnes on naisia hyväksikäyttävää ällötystä. Johon suurinosa naisiat ajautuu pakonsanelemana kun vaihtoehtoja ei ole.Kuinka moni tykkäis kun oma tytär siellä keikuttelisi rahaavastaan???Kaikki ne keikuttelijat ja revittelijät ovat kuitenkin jonkun tyttäriä.. voi hertiinen koko pornobisnes pitäsi lailla kieltää.

Tota en ymmärrä, tottakai ne on jonkun tyttäriä ja ei tietenkään kukaan haluaisi että oma tytär alkaisi keikuttamaan peppuaan miehille...Mutta asia vaan nyt on näin, että niitä on aina ollut ja tulee aina olemaan, hyväksytte te sen tai ette! Jos kiellät miestäsi menemästä hän tekee sen sinulta salaa, se on fakta!Ei se minunkaan mielestäni kiva ajtus ole, mutta eihän sellainen nyt maailmaa kaada!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat