Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tuttavapiiristä löytyy tällainen tapaus. Äiti on aikamoinen pyrkyri urallaan ja haluaa väkisin mennä eteenpäin, joten eipä se joutanut edes omaa lastaan jäämään kotiin hoitamaan, vaan töihin tuli kiire heti synnytyksen jälkeen. Vauva joutui siirtymään alle 2-kuisena korvikkeille, jotta äiti pääsee eteneen uralla! Säälittää jotenkin tämän perheen lapsi ja mieskin. Mies on kiltti ja joutui jäämään kotiin, koska hänellä on sairaanhoitajana huonompi palkka. Mies aikoo kuulema olla kotona koko vanhempainloman loppuun.

Olen ihan typertynyt kun äidit eivät enää viitsi hoitaa lapsiaan. Mitä mieltä olette, olenko jotenkin vanhanaikanen, kun ajattelen näin? Jotenkin tuon imetyksen kannalta surettaa erityisesti.

Sivusta seuranneena en uskalla kuitenkaan puuttua asiaan.

Kommentit (17)

koska Amerikassa on pakko, äitiysloma on sellainen. Lapsen isä on kotona, päivällä äiti lypsää maitoa jemmaan ja muuten imettää.Ja mielestäni hieno asia että on tuollaisia naisia jotka panostavat uraansa ja antavat miehelle mahdollisuuden olla kotona lapsen kanssa.Eikä työ estä imetystä, maito kyllä vähenee. Itsellä loppui silloin kun lapsi oli 3kk, ei voinut mitään. Oli kyllä helpotus kun imetyksestä seurasi aina ihan järkyttävä migreeni ja silloin piti pahimmillaan kysyä apua lapsen hoitoon kun vaikutti omaan tasapainoon ja näköönkin.Ja vastaus ei ole sitten provo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tämän yhden tapauksen perusteella vedät johtopäätöksen, että " äidit eivät enää viitsi hoitaa lapsiaan" . Just. Onhan se hyvä, että isä jää kotiin. Eikö niin?

nostan hattua kaikille isille jotka haluavat tutustua/osallistua lapsensa elämään. Lapsella kaksi vanhempaa ja on hienoa jos molemmat TASAVERTAISESTI viettävät aikaa hänen kanssaan.

isiä jotka palaavat töihin jo vauvan ollessa 2 viikkoa! Melkoisia urapyrkyreitä ja monikaan heistä ei pidä vanhempainlomaa lainkaan vaan pakottavat huonompituloisen äidin jäämään hellan ja nyrkin väliin.Miten joku voi hankkia lapsen jos ei tuon enempää ole valmis aikaa tälle uhraamaan????

Kyllä korvikkeellakin vauva kasvaa vallan mainiosti ja kun iskä on kotona, saa oman perheenjäsenen rakkautta yllin kyllin.Mikä tossa on nyt niin kamalaa, että kannattaa omaa verenpainettaan nostaa noin???

Kuka sanoo, että äiti lopettaisi imettämisen? Töissäkin voi lypsää ja iltaisin/öisin/aamuisin antaa ihan suoraan tissistä. Onnea isille ja äidille rohkeasta valinnasta!

Siis mies saa olla lapsen kanssa kotona mikä on todella upea asia. Toisaalta äidin paremmat tulot taas takaavat senkin ettei lasta tarvitse välttämättä viedä heti 9kk iässä hoitoon.Miksi äitejä syyllistetään tuossa ja sanotaan etteivät viitsi muka hoitaa lapsiaan? Miksei isät saa samaa kritisointia, pianhan hekin tuppaavat töihin palaamaan vauvan synnyttyä?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat