Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ei kiesus sentään. Ollaan nyt kaksissa rippijuhlissa käyty ja kummassakin ruokatarjoilu+salattia lisäkkeeksi. Ja tietysti notkuva kahvipöytä. Ja mitä nyt täältäkin palstalta lukee niin monikin on laittamassa ruokaa rippijuhlaan.Minä tunnen ihan itseni huonoksi äidiksi, kun en aio kesällä rippijuhlaan laittaa kuin voileipäkakut, coctailpiiraat, täytekakun, kahdenlaisia keksejä, kuivakakkua, tuorejuustokakkua. Vieraat toki tulee kotiin eivät kirkkoon paitsi kummit pyydetty kirkkoon. Vieraita tulossa n.50-60 eikä meillä ole hirveästi kylmätilaa muuta kuin jääkaappi ja viileäkaappi. Tunnen huonoa omaatuntoa, kun en laitakkaan vieraille ruokaa. Mutta toisaalta eipä ole ketään jota pyytää tekemään salaatteja ja ruokaa avukseni. Ite joudun laittaa kahvit, kakut sun muut pöytiin ja tiskaamaan siinä sivussa kahvikuppeja.

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sinä teet juuri niin kuin haluat, hyvältä kuulosti suunitelmat. Pääasia, että on sekä suolaista että makeaa, ei minusta tarvi olla lämmintä ruokaa tarjolla, etenkään noin isolle porukalle!!

jotka tulee ympäri Suomea juhliin. He tulevat kirkkoon kymmeneksi, tai jopa ennen sitä yöksi/aamulla meille ja ovat varmasti mielissään saadessaan kunnon ruokaa, kun meillä ei ole tapana vain käydä kiskomassa kahvit naamariin ja sitten pois, vaan nautitaan sukulaisten ja ystävien seurasta pidempäänkin.Mutta ei siis ole mikään pakko ja esim. voileipäkakku on yhtä täyttävää kuin ruokakin.

tuo sun ehdotus kuulosti aivan riittävältä. Miehen tytär pääsi pari viikkoa sitten ripille ja siellä oli salaattia, 2 eri suolapiirakkaa ja sit täytekakkua, ei muuta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat