Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ajoin parkkiruutuun, siten, että molemmille puolille jäi riittävästi tilaa. Otin vanhemman lapsen pois autosta toisella puolella autoa kun joku pakettiauto tuli siihen viereiseen ruutuun. Ihan viivan päälle ja ylikin (oli vinossa koko auto). Mä sitten tuskailemaan miten saan vauvan turvakaukalon kanssa pois kun en edes ovea auki saanut. Piti pitää kyljellä ovea auki ja saada revittyä kaukalo vinossa pois autosta. No, sainhan sen sitten kun vääntelin ja kääntelin sitä.

Näytti pakettiauton kuski olevan joku ämmä 50+. Jota ei siis voinut vähempää kiinnostaa miten sen kaulakon saan pois autosta kun kyttäsi sivupeilin kautta. Eikä siis siirtänyt autoaan.Kun tulimme myöh. takaisin. Sama auto oli vieläkin siinä vieressä. Jätin vauvan ja isomman lapsen ulos kävelytielle, peruuttelin auton siten, että sain oven avattua. No, ei siinä mitään. Mutta en itsekään oikee meinannut autoon päästä. Olen hoikka ja silti piti vääntelehtiä että pääsin autoon...Ärsyttäviä tuollaiset ihmiset, jotka eivät sitten yhtään katso viereiseen autoon onko siellä turvaistuimia yms. Että jättäisivät edes hiukan sitä tilaa. Tai ylipäätään katsoisivat että viereisen auton kuski pääsis edes autoon!

Kommentit (1)

B. Olisin ottanut kopan toista kautta ulos

C. palatessani olisin pyytänyt esikoista menemään ensin sisään sieltä tilavammalta puolelta ja sijottanut vauvan sille puolelle, josta oven sai kunnolla auki. Siitä olisi vielä voinut kurotella ja laittaa esikoisen vöihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat