Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Turkasen kalliita ovat, juuri tuli vauvan omasta yli 200 euron lasku... Ja esikoiselle tulee pian (3,5v. ikää). Olisko hullua irtsanoa sairaskuluvakuutukset tässä vaiheessa? Jättäis vain tapaturmaosan. Rahasta on tiukkaa kyllä ja kyllä tuolla vajaalla 300 eurolla (vakuutusmaksu ja omavastuu) kävis jo useamman kerran yksityiselläkin.

Kommentit (25)

Mutta että vakuutuksilla laittaisin asiat tärkeysjärjestykseen?:D Anna mun kaikki kestää. Kyllä tuolta säästöistä sen verran pennosia löytyy, että hoitoa saamme takuulla suomessa.Kuolemantapauksessa en edes haluaisi rahaa, en missään tapauksessa.t: se vakuutuksensa irtisanonut

Samat naamat siellä ovat, ekstratienestiä hommaamassa.Edelleen, 300e vakuutuksen hinnalla käy yksityisellä useammankin kerran, jos on tarvis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meilläkin kaikilla kolmella lapsella vakuutukset ja eritäin vähän niitä on tarvittu, mutta auta armias, kun se päivä tulee, kun niitä oikeasti tarvitsee ja niitä ei ole...

Meillä ei ole terveyskeskuksessa ollut vuosiin omalääkäriä. Asutaan pienellä paikkakunnalla missä kauhea lääkärivaje. Eli kunnalliselle puolelle ei pääse. Tk-päivystys 30 km päässä lähimmässä sairaalassa. sinne ei edes oteta flunssapotilaita. Lähin yksityinen 10 km päässä ja siellä ollaan jouduttu käymään usein korvatulehdusten takia kun ei kunnalle pääse. Meillä vakuutukset siis todella tarpeen. Kasi lapsista vielä sairastui pitkäaikaiseen sairauteen joten lääkärissä pitää käydä jo pelkissä rutiinitarkastuksissa molempien kanssa 4 kertaa vuodessa + sitten muut sairauden vaatimat lääkärikäynnit.

Mihin niitä siis tarvitaan? En ole huomannut tarvetta ainakaan meillä. Irtisanottiin vakuutukset n. 10 vuotta sitten ja vanhin lapsi on nyt 19-vuotias. Hän on lapsistamme sairain, allerginen, mutta eiväthän allergialääkkeet juuri mitään maksa. Mikä on se juttu, mihin vakuutuksia välttämättä tarvitaan?

Kummallekaan nuoremmalle ei olla edes otettu, koska sairastavat vähän, ja pienellä paikkakunnalla asuessa pääsemme lääkäriin parin tunnin varoitusajalla päivystysaikana, myös päivisin. Jos ajaisin lähimmälle yksityislääkärille, menisi sama aika, ja samat lääkärit siellä ovat hommissa kuin julkisellakin puolella.Minusta ei voi verrata omaisuuden ja lapsen sairaskuluvakuutuksen pitämistä, koska tässä maassa todellakin saa julkisia terveydenhuoltopalveluja, ja vielä hyviä sellaisia. Asia on toinen, jos asuu kaupungissa, jossa saa lapsen kanssa jonottaa 8 h juoppojen ja narkkareiden kanssa päivystykseen. Silloin pitäisin vakuutuksen olemassa. Been there.

lastenklinikanpäivystykseen jonottamaan itkevien ja flunssaisten lasten sekaan, eli sama olisinko hakenut lähetteen terveyskeskuksesta vai yksityiseltä

Meillä on nyt tytöllä ollut 2 vuotta vakuutus, maksu 250e/vuosi, eikä kertaakaan olla tarvittu. Kerran on jouduttu käymään lääkärissä silmätulehduksen takia ja silloinkin mentiin päivystykseen, koska oli sunnuntai ja seuraavana aamuna lähtö laivalle, joten lääke oli saatava heti. Taitaa olla ihan turhaa maksaa.

Ja yksityinen ei ota vastaan edes viikonloppuina, ilta-aikojakin vain jos varaat sen ajan aamulla. Eli jos illalla/viikonloppuna tulee äkkilähtö, niin terveyskeskuspäivystys ainoa osoite. Ja sinne pääsee kyllä, jonottaa toki pitää. Mutta siis vaikka meillä on ollut vakuutus tähän asti, niin esikoisen kanssa valtaosa lääkärikäynneistä on hoidettu tuolla päivystyksessä silti...t. ap

Meidän lapsilla on, koska mies välttämättä haluaa. Mutta jos tahtoisin priorisoida meidän menoja niin kyllä ne olisi lakkautuslistalla ekojen joukossa, hoitoa saa tosiaan Suomessa ilman vakuutuksiakin.

2, miten tuo liittyy asiaan? Me voimme mennä ilman vakuutuksiakin yksityiselle lääkärille. Me koimme lasten vakuutukset turhiksi, lääkäriin pääsee aina.

Kun joku heti kertoi päivystyksessä jonotuksesta kipeän lapsen kanssa.. Kuten jo aiemmin ole, niin se vakuutusmaksuissa säästetty vuosittainen 250 euroa riittää aika moneen yksityikäyntiin. Käyn itsekin yksityisellä, vaikka ei ole vakuutusta.

Eikä kukaan muu korvaa kuin vakuutusyhtiö, jos koti palaa... Lasten _sairaudet_ sen sijaan hoidetaan myös julkisella puolella. Eli ei meidän lapset jäisi sairaanhoitoa vaille, vaikka eivät olisikaan vakuutettuja. Niin ja kuolemantapauskorvaus; ei se raha mun lastani takaisin tuo. Tapaturmavakuutuksen jättäisin siis.t. ap

Millaiset vakuutukset on omaisuudellanne? Jos jäävät paremmiksi kuin lasten niin... Ja ainahan voi ajatella maksavansa turhasta, mutta entäs sitten kun jotain käy. Mielestäni on halvempi hinta maksaa niitä vakuutuksia.

Ja turhiahan ne olivatkin. Todellakin, hoitoa saa ilman vakuutuksiakin, ja hyvää hoitoa olemme saaneetkin. Lääkekuluissa on maksukatto ja lasten sairaalahoito on ilmaista 7 vuorokauden jälkeen.

t. ap, jonka esikoinen ei ole tarvinnut ikinä kuutta kertaa vuodessa yksityislääkäriä.Vierailija:

Lainaus:


Kun joku heti kertoi päivystyksessä jonotuksesta kipeän lapsen kanssa.. Kuten jo aiemmin ole, niin se vakuutusmaksuissa säästetty vuosittainen 250 euroa riittää aika moneen yksityikäyntiin. Käyn itsekin yksityisellä, vaikka ei ole vakuutusta.
Onneksi ei. Esikoinen 11v on tarvinnut lääkärissä käyntiä kaksi kertaa (1 silmätulehdus ja 1 kynsivallintulehdus). Keskimmäinen 9v muutaman kerran (noin kolme korvatulehdusta ja niihin jälkitarkastukset sekä yksi vatsakipu). Kolmas 4v tarvinnut lääkäriä samoin muutaman kerran korvatulehdukseen.Tapaturvavakuutus on ja sitä esikoinen on tarvinnut muutamankin kerran.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat