Vierailija

15 vuotias tyttölapsi karkaa kotoa, tapaa nettitutun hotellissa, saa siltä mieheltä siideriä ja tupakkaa ja harrastaa vastapalkaksi seksiä. Valehtelee vielä että on meillä. Äiti soittta ja tahtoo tyttöä puhelimeen (kun tytön ei vastaa), johon minä että ei ole täällä. Meidän neitikin on pihalla, että WTF?

Nyt sitten meidän tyttö sai tältä karkulaiselta koulussa haukut, kun ei suostunut valehtelemaan....

Tuo alkutarinan sain tietää tänään, kun meidän tyttö kertoi...halusin tietää tarinan.

Nyt dilemmaan, kerronko karkulaisen äidille tämän kertomuksen vai annako olla?Sivut

Kommentit (40)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sinun on pakko kantaa vastuusi vaikkei se toinen oikein osaisikaan! Sitä paitsi moinen asia saattaa saada sen toisen äidin vaikeaan tilanteeseen, jota pitää sulatella pitkän aikaa.Ja vielä, jos kävisi niin että karkulaistyttö alkaa kostaa omalle tyttärellesi, puhu karkulaisen kanssa kahdestaan. Sano hänelle, että hänen on ymmärrettävä ettei vika ollut siinä joka kertoi vaan siinä joka teki. Sano että sinä aiot jatkossakin puuttua tilanteisiin, joissa näet että nuoria naisia hyväksikäytetään ja huijataan. Ehkä tuo karkulaistyttö kaipaisi juuri välittämistä...

Vierailija:

Lainaus:


Nautiti niitä hänen kanssaan ja jossain kohtaa rakastelette. Oletko sinäkin silloin antanut vastapalveluksi seksiä?Koittakaahan nyt käsittää et kuulette vaan ap:n oman tytön sanat asiasta. Hän voinut liioitella tai antaa asiasta väärää kuvaa. Liekö tuo huono tyttö on asian noin ilmaissut, en todellakaan usko

-------->

koulussa oli kertonut " xx osti 5 pulloa siideriä ja tupakka-askin minulle, sitten menimme hotelliin ja sitten ajauduimme sänkyyn.... olisi ostanut viiniäkin, mutta kun Alko ei ollut enää auki."

kertoi näillä sanoilla ystävilleen.Alkoholin välittäminen alaikäiselle ja alaikäisen seksuaalinen hyväksikäyttö.Itse näen tuon tytön tässä ymmärtämättömän ja naiivin uhrin asemassa.Häntä käytettiin ihan selvästi tässä hyväksi. Tuohan on rikollista. Kertoisin tietysti äidille. Hän saisi tehdä asiasta rikosilmoituksen.

sen oli pakko purkaa tämä asia, oli kyllästynyt siihen tapaukseen.

Ja siihen että hänen olisi pitänyt VALEHDELLA tämän nuoren takia. Minusta hän osoitti oikeudentajua!

Kyllä kai silläkin salaisuuksia on.

Minusta oli hyvä että tyttösi kertoi noi vakavan asian sinulle ja oli aivan oikein kun otit yhteyttä karkulaisen äitiin. On sitten heidän asiansa, miten tuossa etenevät (vaikka kyse tietysti on myös rikoksesta ja periaatteessa voisit otta yhteyttä myös lastensuojeluun).Salaisuuksien pito, lojaalius yms. on hieno juttu, mutta jossain täytyy mennä raja jonka jälkeen niistä on parempi hellittää turvallisuuden ja oikdenmukaisuuden nimissä. Kun 15-vuotias myy itseään saadakseen alkoholia ja tupakkaa, niin se raja on minusta ylitetty oikein kunnolla.

Miettikääpä asiaa siltä kannalta, että kysymyksessä olisi oma tyttärenne ja hänen toilailunsa. Mitä olisitte halunneet ap:n tuossa tapauksessa tekevän? Olisiko asia silloinkin ollut tytön oma, eikä kuulu muille?

siinä vaikuttaa myös oman lapsen koulussa viihtymiseen. Itse sain lapseni varastamisesta kiinni ja kun aioin soittaa lapsen kaverin äidille, että hänen tyttönsä harrastaa varastelua myös, niin lapseni sanoi, että sen jälkeen hänellä ei ole koulussa yhtään kaveria. Jätin siis soittamatta.

Myöhemmin nämä samaiset jäivät kiinni ryyppäämisestä ja silloinkaan en soittanut kaverin äidille kun kuulin, että tämä äiti ostaa itsekin juomista lapselleen.

Mieti ensin joutuuko oma tyttäresi kärsimään seurauksista!!! Monet täällä sanovat, että haluaisit varmasti tietää jos oma tyttäresi olisi tehnyt kuten ystävänsä, mutta mieti myös asia siltä kantilta, kumpi on SINULLE tärkeämpää, oman tyttäresi hyvinvointi vai vieraan lapsen törttöilyihin puuttuminen??! Ei ole sinun ongelmasi jos tämän toisen tytön äiti ei tapahtuneesta tiedä, ei ole sinun vastuullasi huolehtia tytön tekemisistä.

Näin juuri, 15-vuotias ei ole lain mukaan eikä henkisesti kypsä päättämään tällaisista asioista. Kyllä silloin vastuu on aikuisella, sanoo joku täällä mitä muuta tahansa. Teen itse töitä lastensuojelussa ja näen näitä valitettavia tapauksia koko ajan. Tapahtunut ei ehkä vielä tunnu tytön kannalta traumaattiselta, mutta muutaman vuoden kuluttua tulevat hyväksikäytetyn fiilikset, huonommuus, ahdistus ja inho omaa kehoa kohtaan. Eli kyseessä ei ole mikään pikkujuttu, vaikka tyttö itse olisi näitä tapahtuneita asioita paljonkin sillä hetkellä halunnut.31 ja 37

ja mutu-psykologina voisin sanoa että tämä karkuneitokainen kyllä on pahasti huomiota vailla. Tekee tuolaien jutun ja sitten vielä kertoilee siinä. Ihan oikein kun joku siihen puuttui.

Ja jos kaveritkin on jo kyllästyneitä tempauksiin kai se nuori on jo tehnyt muutakin. Tämä lienee jäävuoren huippu?

Tuon ikäinen voi hyvinkin vaan innostua seksistä kun ottanut vähän viintä. Tuo itsensä myyminen kuulostaa liiottelulta tässä tapauksessa.

minusta on vaan hyvä että tyttö kertoo äidilleen vielä tuossakin vaiheessa asioitaan. merkki läheisistä väleistä.=) olisipa minunkin lapset aikanaan noin avoimia.

Mitä väliä sillä on, onko tyttö ollut suostuvainen seksiin vai ei ja onko juomat ostettu yhteistuumin?! 15-vuotias on alaikäinen ja jos täysi-ikäinen ostaa alkoholia tai harrastaa seksiä hänen kanssaan, on vastuu AINA aikuisella.

nyt sitten kerroin.

Tyttöni sanoi että hän ja hänen muutama muu kaverinsa ovat korviaan myöten täynnä tätä karkulaistyttöä ja sen outoja tempauksia ja juonia. (hotellimies oli ollut 25 vuotta, tavannut IRC-galleriassa, lisätietona)

Äiti oli kiukkuinen, tyttö oli sanonut että oli ollut juomassa ystävien kanssa (" eka kerran elämässään" , joka myös on vale)

Ei oikein uskonut minua ja ylläolevaa tarinaa. Kerroin että neitinsä oli kertonut koulussa tätä ihan julkisesti ja voi kysyä keneltä vaan...

Kun soitin ympärillä oli oma tyttöni ja pari muuta kaveriporukkaan kuuluvaa tyttöä, jotka olivat valmiina myös puhumaan äidille asioiden oikean laidan. Mutta ei oikein tuo kommunikaatio välilämme pelannut.

Saa nähdä miten nyt käy.

:[riippuu paljolti myös siitä, minkälainen sinun oma lapsesi on luonteeltaan.. tarkoitan lähinnä sitä, että onko tuo toinen tyttö jotenkin esim. voimakastahtoisempi tai vastaavaa? ajattelin, ettei sitten sinun oma tyttäresi joutuisi kärsimään toisen tytön törttöilyn takia pahemmin. luulen että todellakin tämä toinen tyttö suuttuu jos hänen vanhemmilleen mennään asiasta kertomaan ja kuka olisikaan parempi kohde kuin sinun oma tyttäresi. 15-vuotiaat osaavat nimittäin olla todella julmia toisilleen ja saavat helposti mukaan vähän isomman porukan millä sitten voi yhdessä porukalla pilkata ja kiusata yhtä.

sinuna miettisin vielä kannattaako välttämättä kertoa..

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat