Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

otta yli 200 tuhannen lainoja????? Me otettiin juuri 140n tonnin laina ja sekin tuntuu hurjalta, vaikka miehellä hyvät tulot.

Kommentit (3)

ja meillä on ollut suunnitelmissa sen jako ennen vanhempien kuolemaa - kunhan verosuunnittelullisesti saadaan joku edullinen ratkaisu.Perinnön arvo tulee olemaan noin 400 000¿ ja meidän lainamme on 350 000¿. Perintö on myös tuottavaa - nimittäin se on irtainta omaisuutta joka poikii kuukausittaisia pääomatuloja.Muuten tämä vaihtoehto olisikin ollut aika harkinnanvarainen, liian riskaabelia makuuni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän perheessä kummallakin puolisolla on hyvät tulot, siksi on mahdollista maksaa lainaa.Sen lisäksi täällä on asuntouralla hyvin monessa vaiheessa olevia ihmisiä. Kai edelleenkin aika harvalla 25-vuotiaalla lapsiperheellä on varaa ostaa 300 000 euron ensiasunto. Mutta huomattavasti useammalla vähän yli 40-kymppisellä pariskunnalla, joka on jo ostamassa vaikka neljättä asuntoa onkin jo varaa siihen. Asuntovarallisuutta ja säästöjä voi jo olla, samoin palkat ovat yleensä työuralla kasvaneet.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat