Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija


Vai miksi? Onko pääasiallinen huolesi tuotantoeläinten kaltoinkohtelu ja riistotalous vai karjan kasvattamiseen ja kuljetukseen menevä energiamäärä? Vai kenties uskot, ettei ihminen tarvitse lihaa ruuaksi ts. et halua syödä lihaa sen epäeettisyyden takia? Vai kaikki syyt?Vai etkö vain pidä lihan mausta?Kommentit (7)

Kalaa syön kyllä. Onhan se helppoa kun voi samalla esittää perusteluksi erilaisia eettisiä syitä, ja saada samalla kuvaansa kiiltäväksi... Tosiasiassa syyt ei ole noin yleviä.Sama homma kestovaippojen käytön kanssa; oikea syy on rahan säästö, mutta kun syyksi esittää ilmastonmuutoksen, niin voi esittää olevansa parempi kuin oikeasti onkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minulla ei ollut pienenä tyttönä hyvää ystävää, joten vietin aikaa paljon eläinten kanssa. Näin, miten eläimetkin tunsivat ja niistä sai ystävän. Siksipä halua syödä lihaa, enkä ainakaan ymmärrä lihan nykyistä tehotuotantoa.On myös kiva tietää, että kasvissyönti säästää luontoa ja toivottavasti myös omaa kehoa. :)

Vierailija:

Lainaus:
Vai miksi? Onko pääasiallinen huolesi tuotantoeläinten kaltoinkohtelu ja riistotalous vai karjan kasvattamiseen ja kuljetukseen menevä energiamäärä? Vai kenties uskot, ettei ihminen tarvitse lihaa ruuaksi ts. et halua syödä lihaa sen epäeettisyyden takia? Vai kaikki syyt?Vai etkö vain pidä lihan mausta?


nimittäin punaisessa lihassa on paljon rasvaa ja sen mukana saa kolestrolia. Ja meillä on suvussa perinnöllinen taipumus verisuonen tukkeumiin.Kierrän kaukaa voin, kerman ja punaisen lihan. Kalaa taas en pysty syömään, kun mulla on ollut akvaario...

Nyt tuosta on reilu 10 v. kun lopetin lihan syönnin, nykyään en vain syö koska en pidä lihasta. Tai en osaa edes ajatella että söisin sitä kun en ole niin pitkään aikaan syönyt. Uutisointi ilmastonmuutoksesta on vahvistanut päätöstäni, vaikka enpä nyt muutenkaan ole ajatellut siirtyä takaisin lihaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat