Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kirkkonummella on mm. seuraavanlaisia kerhoja kotiäideille ja lapsille tarjottavana:

Srk järjestää perhekerhoja, joissa ollaan yhdessä (avoin) lasten kanssa ja erikseen (haettava) aikuiset ja lapset eli lapset ovat hoitajien ohjauksessa noin tunnin ja vanhemmat juovat kaffeeta ja juttelevat eri teemoista.

Mll järjestää huoltajille ja lapsille aamupäiväkerhoja, lähinnä oleskelua ja jutustelua muiden samassa elämäntilanteessa olevien paikkakuntalaisten kanssa. Lisäksi seurat voivat järjestää juttuja kotihoidossa oleville lapsille.

Taitaa täällä olla myös jonkilaista leikkipuistotoimintaakin...

Niin ja kirjastoissa on satutuokioita taaperoille.

Eli lapsen jäädessä kotiin äidin ja vauvan kanssa päiväkotiuran jälkeen, hänen ei tarvitse jäädä ilman aksöniä, jos vaan äiti jaksaa etsiä kerhoja tmv päivien piristeeksi.

Kommentit (2)

Näitä 2-3h kerrallaan kerhoja 1-3kertaa viikossa, joihin lapset jätetään ohjaajien ja vetäjien huomaan on usein seurakunnilla seurakuntien kerhoina ja isoimmilla kaupungeilla (eli ei ole silloin uskontokuntaan liittyvä, vaan juuri " virikekerho" ). Nämä kerhot ovat usein 2v:sta, 3v:sta ja jossain vasta 4v:sta eteenpäin.Lisäksi puistotoiminnassa (yleisimmin joko kaupungin tai MLL järjestämä) on usein mahdollista jättää lapsi 1-2-3h kerrallaan puistotädin huomaan.Lisäksi on erilaisia lapsiparkkeja, joihin lapsen voi jättää. Näitä usein tarjoavat nk. kolmannet tahot kaupungeissa. Ja useisiin harrastuksiin lapsen voi myös jättää ilman vanhempaa mukana.Näiden lisäksi on tosiaan näitä edellisen mainitsemia yhdessä vanhemman kanssa olevia perhekerhoja, perhekahviloita, sekä ihan avoimia päiväkoteja yms. joissa näissäkin voi olla lapsille omia tuokioita erillään vanhemmista tai vaan ihan vanhempien kanssa yhdessäoloa.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat