Vierailija

Olemme löytäneet ihanan asunnon, jonka näyttö on viikonloppuna. Omallemme emme ole löytäneet vielä edes välittäjää, mutta sen toki saa nopeastikin. Miten pitäisi toimia? Voiko tehdä tarjouksen uudesta niin, että sanoo: otamme tämän, jos saamme vanhan myytyä? Vai miten toimitaan?Kahden asunnon loukkuun emme halua tietenkään, mutta en nyt oikein ymmärrä, kuinka ihmiset hoitavat nämä asiat. Jos toisaalta myy vanhan ensin pois, eikä sitten löydäkään uutta, on nollanasunnonloukussa...Kertokaa vinkkejä. Haluaisin kovasti saada sen uuden!

Kommentit (5)

Myyjä luultavasti hyväksyy tarjouksen missä ei tälläisiä pykäliä ole, mikäli sellaisen tarjouksen saa :-)Itse teimme tarjouksen uudesta ja sitten laitoimme omamme myyntiin. Asunto meni 2 viikossa. Hiukan tuo hirvitti, mutta usein asunnot menvät nopeasti kun hinta on kohdallaan. Tai riippuu tietysti mitäå olette myymässä, mutta jos kysessä on tavallinen 2-4h asunto.

Ajateltiin että pannaan se vanha vuokralle, jos ei muuten mene.Ihan hirmutiukkaan ja ison lainan tilanteeseen en sitä ratkaisua suosittele... Ennemmin myy vanhan pois ja asuu vuokralla sen aikaa kun etsii uutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli, meillä on unelmiemme uusi aunto alustavasti varattuna,

ja oma vasta yksityisesti myynnissä (eli neuvottelemme vielä välittäjien kanssa). Meitäkin pelottaa sitoutua uuten kun vanha on myymättä. Vaikka väliraha ei ole mikään järjetön (ehkä 60-70 tuhatta)

niin silti kahden asunnon loukku hirvittää.

Toisaalta, uusi asunto on juuri sitä mitä olemme pitkään etsineet.Toivottavasti jollain on asiaan hyvä viisasten kivi (niinkuin av:lla yleensä...)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat