Vierailija


Kun tuntuu, että jokainen huokailee, että " ihanaa kun kevät tulee, voi kuivattaa vaatteet ulkona! Tulee niin hyväntuoksuisia." Minä taas en yhtään pidä niiden hajusta. Haisevat ihan... ulolle *yök*. Sisällä kuivatut ovat paljon paremman tuoksuisia.

Kommentit (13)

lähinnä pyykinpesu ja huhtleu aineelle. Lisänä vaan raikkaus. On kyllä todella kaukana ulon hajusta. Sisällä kuivatetut taas haisee tunkkaselle, odotan aina innolla kesää että saa pyykit kunnolla kuivumaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lähellä tehdasta tms. Mutta näistä makuasioistahan ei voi kiistellä! ;)apVierailija:

Lainaus:


Pyykit tuoksuvat raikkaille. Käyttäisin varmaan talvellakin sen tuoksuista huuhteluainetta, jos sellaista olisi olemassa.
Just sille ulolle *örks*Jotain lakanoita ja pyyhkeitä saatan kuitenkin kesäisin kuivata ulkona, koska kuivuvat nopeasti siellä ja sisällä meillä on ahtaat tilat. Laitan kuitenkin niihin extravoimakkaan tuoksuista pesuainetta, jotta se ulon lemu peittyisi..


Anteeksi, onko täällä ollut tällainen aiemminkin? Ei ole minun, enkä ole aloittanut. Ei siis vissiin muutkaan tykkää. Tuli tuossa vaan äsken mieleeni kun haistelin tytön vaatteita :(ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat