Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Löysin vasta vähän aikaa sitten tuon soijajauhon ja se on todella kätevää sekä hyvää. Mutta kaupassa ei ole kuin 300 gramman ja 375 gramman pakkauksia (kahden eri valmistajan). Tuo määrä ei riitä kuin hetkeksi joten mieluummin ostaisin isompia pakkauksia, mutta myydäänkö niitä missään? (En sitten asu Helsingissä, joten siellä päin olevista liikkeistä ei ole apua)

Kommentit (6)

että ainakin sillä voi korvata kananmunan monessa yhteydessä ja lisäksi lisätä leivonnaista ruokaisuutta korvaamalla osan jauhoista soijajauhoilla.Vauvoilla (yli 6kk) teelusikallinen soijajauhetta kasvissoseeseen sekoitettuna korvaa liha-aterian.

sitä juuri leivonnassa niin kuin joku mainitsikin, ja teen siitä esim. välipalasmoothiesseja. Marjoja, hedelmiä ja soijajauhoja sekaisin niin hyvää ja ravitsevaa tulee. Tai vaikka iltapalaksi soijakaakaota.

En asu kovin lähellä Tamperettakaan, mutta sitä kautta tulee joskus matkustettua, voisinpa tuolla liikkeessä sitten pistäytyäT.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta esim. Tampereella on keskustan Anttilaa vastapäätä kävelykadulla liike, josta luulisin, että sitä voi ostaa irtomyyntinä painon mukaan. Ainakin sieltä saa irtomyyntinä erilaisia papuja, linssejä ja pähkinöitä.Liikkeen nimi oli ennen "Punnitse ja säästä", en muista mikä se on nykyään.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat