Vierailija

Havahduin jokin aika sitten siihen, että meillä on lapsilla lähes aina college/trikoovaatteet päällä hoidossa. Ahaa! Aloimme käyttämään heillä myös farkkuja, vaikka tuntuikin oudolta pukea niitä heille päälle, ovathan colleget mukavammat leikkiessä. Nyt 4-vuotias poika kieltäytyy ehdottomasti laittamasta minkäänlaisia farkkuja/sammareita, aina pitäisi olla verkkarit tai colleget :o Onko lapsemme outo vai olinko vain oikeassa..? ;)

Kommentit (7)

farkut ja muut vähän siistimmät housut on sen takia käytössä, koska ovat mielestäni kivemman näköisiä.Gollegehousujakin on monenlaisia, toisissa alkaa heti polvipussit roikkua ja ovat muutenkin rumia. Itse pyrin valitsemaan semmosia vähän " ryhdikkäämpiä" malleja.Myös farkut ja muut housut voi olla rennot. Kyllä se lapsi ilmoittaa jos ei tykkään jostain vaatteesta ja meillä 2 vuotias tykkää olla farkuilla.t.2

Ulos on laitettava farkut tai sammarit tai sään mukaan myös ulkoiluhousut.

Collegehousut on minusta vähän kun pyjamanhousut, niitä voi pitää kotona muttei ihmisten ilmoilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei voi pitää ihmisten ilmoilla, siksi kaikki kivat collegehousut ovat pannassa.Terv eräs äiti joka yrittää etsiä 3 v pojalle 110 cm collegehousuja.

Poika 3v5kk haluaa välillä farkut, välillä collegehousut. Otan ne mitä käsillä sattuu olemaan tai mitkä poika haluaa, jos on suhtkoht järkevä yhdistelmä.

farkut tai jotkut muut sen tyyliset housut päiväkodissa. Joskus gollegehousut, mutta harvemmin.Meillä taas poju ei yhdessä välissä suostunut laittaan gollegehousuja jalkaan, syytä en tiedä. Saattoi olla joku ohimenevä uhmavaihe.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat