Vierailija

Eihän 4-5 vuotiaat ainakaan jaksa pitkiä matkoja kävellä ja lomalla yleensä tulee taivallettua päivisin pitkiäkin matkoja.

Kommentit (18)

Kävellään todella paljon päivässä 10km tulee helposti. Oli hyvä että rattaat oli mukana ja tavaratkin kulkee niissä kätsästi! Kotimaassa niitä ei tietty ole pitkiin aikoihin käytetty...

kun ollaan lomareissuilla. Kyllä, reissu tehdään perheen ehdoilla ja koska kiertelemme paljon erilaisissa paikoissa, rattaat ovat välttämättömät. Tyttö myöskin tykkää istua niissä aina silloin kun väsyttää.

En kyllä ymmärrä vouhottamista siitä minkäikäinen istuu rattaissa. Kai sitä ihmisillä muutakin elämää on kuin taivastella ko. asiaa!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

reissuillekkaan ottaisi.

Olisi sitten yksi tai viisi vuotta.

Kaikki reissut on tehty lasten ehdoilla ja hyvin on mennyt ilman rattaita vaikka ikää oli " vasta" 2,5v.

jos lähdetään koko päivän reissuun vaikka aamuseitsemältä ja palataan iltakymmeneltä, on ihan kohtuuton vaatimus, että kolmevuotias jaksaisi kävellä helteisellä kokopäiväretkellä.

JOPA lomareissulla ;)Ensin sanotaan, että lapset nauttivat lomamatkoista ja sitten kuitenkin.. No, en sano mitään.En kyllä saisi meidän 3,5-vuotiastamme istumaan rattaisiin kuin nukutettuna ;)

Minusta on pienempi vaiva ottaa pienet sateenvarjorattaat (ostin 2 eurolla kirppikseltä) mukaan kuin kuunnella väsyneen lapsen kitinää.Mutta onhan paljon niitä, joiden kaksivuotiaat juoksee maratoneja lomailun lomassa... :)Kukin tekee ihan niin kuin itselle ja omalle perheelle tuntuu parhaalta.

Ja ihan hyvin pärjättin. PAri kertaa jouduttiin kantamaan bussista, kun nukahti siihen. Ihan kauheasti ei kyllä käveltykään, meidän olikin tarkoitus löhötä altaalla enimmäkseen.Kaupunkilomalle en pienen lapsen kanssa lähtisikään. Tai sitten ottaisin ehkä jotukut tosi kevyet matkarattaat - neljävuotiaalle. Meidän 5-v. ei niihin enää mahtuiskaan.

Missä lapsi nukkuu päikkärit jos ei rattaita ole mukana? En mä ainakaan halua päiväuniajaksi mennä hotelliin istumaan. Rattaat lähtee molemmille mukaan, jotta voidaan olla koko päivä liikenteessä, lapset 2v ja 3,5v ja nukkuvat 2h päiväunet päivittäin.

3-vuotiaalle en ottanut, mutta otin seisomalaudan pikkusiskon rattaisiin. Hyvin meni. Oltiin enimmäkseen rantakohteessa, jossa käveltiin ehkä viisi kilometriä päivässä (asunto noin kilsan päässä ravintolakeskittymästä, siellä käytiin syömässä pari kertaa päivässä, ranta vieressä) mutta myös Barcelonassa muutama päivä, ja Barcelonassa kyllä käveltiin ihan hullun lailla mäkiä ylös ja alas, seisomalaudalla pärjäsi loistavasti.Tänä kesänä matkustamme autolla ja ollaan enimmäkseen pikkukylissä, joten otan isommalle (4 v) pyörän. Pienemmälle, joka täyttää 2 matkan aikana lähtee sattarit mukaan.Joku kysyi päiväunista. Meillä ovat nukkuneet joko sylissä, piknik-peitolla, rattaissa, autossa tai hotellissa. Kolmevuotias, jolla ei siis ollut rattaita, ei enää nukkunutkaan päivisin. Saa nähdä kuinka käy nyt tuon pienemmän kanssa, kun sateenvarjorattaissa ei oikein voi nukkua.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat