Vierailija

Kommentit (8)

Lisää spaghetit veteen vasta kun se kiehuu kunnolla. Spaghetin kypsyyden voit kokeilla näin: ota yksi makaroni kattilasta ja heitä se kaakeliin. Heti kun se pysyy siinä eikä putoa, se on al dente eli kypsä, mutta ei liian pehmeä/ löllö.

Valuta vesi pois ja lisää vielä tilkka ruokaöljyä ja sekoita. Tarjoile heti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Keitä spagetit al dente, eli ei ihan pehmeiksi. Joku joskus sanoi sellaisen vinkin, että spagetti on kypsää, kun heittää seinään ja se jää kiinni. Itse luotan kuitenkin maistamiseen. :)

Ota spagettinippu käsiisi pitäen molemmilla käsillä kiinni, siiten väännät molemmilla käsillä eri suuntiin ja pudotat " vääntyneen" nipun kiehuvaan veteen. Spagetit avautuvat kattilan reunoja vasten siistiksi ympyräksi. Näin vältyt siltä että spagettisi ovat yhtenä nippuna kiinni toisissaan. Keität niin kauan kun spagetit ovat kypsiä. Ja ei kun syömään!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat