Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kypsänä siis pakastaisin juhlia varten noin viikkoa tai muutamaa päivää ennen. Meneekö kokkareiseksi? Olisi niin paljon helpompi ottaa ne pakkasesta valmiina ettei tarvisi juhlaa edeltävänä päivänä väsätä ruokia, kun silloin on muutakin tekemistä.

Kommentit (6)

Siinäpä se, eli onko kellään kokemusta jos nuo laatikkoruuat pakastaisi ilman paistamista, ja sitten ottaisi hyvissä ajoin sulamaan jääkaappiin ja paistaisi ennen juhlaa. Kerran ainakin jostain kokkikirjasta luin että tupaantuliaisiin suositeltiin tällälailla valmistettua lasagnea. On sitten vastapaistettua ja mehevää.



Kyllähän ne muuten tahtoo kuivua pakastimessa ja uudelleenlämmittäessä. Ehkä ne arkena menee, mutta en välttämättä juhliin laittaisi tarjolle.

En malttanut olla sanomatta. Omien kokemusteni perusteella pakastaminen ei aiheuta paljoakaan vahinkoa vaikka rakenne saattaa hieman muuttua..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat