Vierailija

Kommentit (10)

Olen työkyvytön enkä saa kuin 350¿ kuussa, en harrasta mitään enkä liiku missään. Voi jumalauta että saan kuulla tuon tuostakin että " varmaan kivaa kun sossu maksaa" - maksaa mitä?? Hitto jokainen lasku (puhlasku, tv-lupa, lääkkeet ym.) menee tuosta ruhtinaallisesta summasta ja sitten tuntemattomat tulevat aukomaan päätään!!!!!!!!!!! Missään en ole lomaillut, jopa oman kuntoutustutkimukseni jouduin kustantamaan kun arvon sossu ei saanut aikaiseksi tehdä päätöstä jossa olisi myönnetty rahaa siihen!!!

Töissä käyvät, lopen uupuneet ja kyllästyneet luulee että joku saa saman rahan kuin he mutta mitään tekemättä. Kateus se on kavala tauti ja kohdituu usein ihan vääriin asioihin. Jos joku saa toimeentulotukea niin se on merkki että tulee todella pienellä rahalla toimeen eikä todellakaan kannata kadehtia. Minusta kaikkein kauheinta on se että yhteiskunta on suurimmaksi osaksi luonut sitä työttömyyttä ja kehittänyt kaikki tukimuodot työnanatajille jotka saa ihan lain nimeen käyttää työttömiä hyväkseen mutta häpeän joutuu kärsimään työtön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

at kyselevät suoraan " joko olet taas raskaana" yms. Kiitos vaan piikittelijät. Ja muistakaa olla tyytyväisiä vakinaisissa työpaikoissanne.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat